Κανένα θέμα για Μπάγιεβιτς, Όγιος!

Κανένα θέμα για Μπάγιεβιτς, Όγιος!

Απόστολος Παγώνης
Κανένα θέμα για Μπάγιεβιτς, Όγιος!

bet365

Το θέμα Τσιώλη είναι ακόμα ανοιχτό και κανείς δεν ξέρει το τι θα γίνει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι «κίτρινοι» δεν ενδιαφέρθηκαν για Μπάγεβιτς και Όγιος!

Σε λίγα λεπτά ο Σάκης Τσιώλης θα περάσει το κατώφλι των γραφείων της ΠΑΕ Άρης για να συζητήσει με τους διοικούντες το θέμα της παραμονής του ή όχι στην ομάδα. Από το πρωί ωστόσο έχει αναπτυχθεί μια φιλολογία για δύο προπονητές που πέρασαν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για τους Ντούσαν Μπάγιεβιτς και Γκιγέρμο Όγιος. Στην ΠΑΕ Άρης διαψεύδουν το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας με τους συγκεκριμένους προπονητές. Οι λόγοι είναι πως στους «κίτρινους» δεν έχουν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από το Βικελίδης ο Σερβοέλληνας τεχνικός, ενώ για τον δεύτερο πιστεύουν πως δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας η πρόσληψη του Αργεντινού.

Πάντως οι Θεσσαλονικείς έχουν δεχτεί δεκάδες προτάσεις από διάφορους μάνατζερ για προπονητές. Η διοίκηση του Άρη θα ασχοληθεί σοβαρά μόλις υπάρξει οριστικό τέλος της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιωλη, για ευνόητους λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα