«Πάλι τα ίδια θα έλεγα!»

«Πάλι τα ίδια θα έλεγα!»

Θοδωρής Βασίλης
«Πάλι τα ίδια θα έλεγα!»

bet365

Η... αποθέωση Μαρινάκη από τον Νίκο Μαχλά ξεσήκωσε πολλούς ψιθύρους. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, όμως, μιλώντας στο gazzetta.gr μετά το 2-2, δίνει απαντήσεις για όλα!

Το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε πλέξει ο Νίκος Μαχλάς με δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο πριν από λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν πολλές αντιδράσεις αλλά και να κυκλοφορήσουν ποικίλα σενάρια για το επερχόμενο ματς του Καραϊσκάκη. Τελικά ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος και ο πρόεδρος του ΟΦΗ μιλώντας στο gazzetta.gr την επομένη του ματς τονίζει ότι και πάλι τα ίδια θα έλεγε!

Δείτε τι λέει για τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που έχει από τον Ολυμπιακό, το ματς με τον Παναθηναϊκό που έρχεται για τους Κρητικούς, αλλά και για τη δική του δικαίωση.

Κύριε Μαχλά, πιστεύετε ότι δώσατε απαντήσεις στους κακεντρεχείς με την ισοπαλία που αποσπάσατε στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό;

Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή. Οι δηλώσεις αυτές που έκανα εγώ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα και τον ΟΦΗ. Όπως είπα, άνθρωποι σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι καλοί για το ποδόσφαιρο για τα λεφτά που έχουν επενδύσει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι λένε διάφοροι, εγώ και σήμερα μετά το παιχνίδι τα ίδια πιστεύω. Θέλω να γίνω σαφής, άλλο το τι πιστεύω και άλλο η ομάδα του ΟΦΗ .

-Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό έχει συντελέσει στο να δημιουργηθούν διάφορες φήμες για τις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Πρώτα από όλα οι δανεικοί δεν αγωνίστηκαν χθες. Μην ξεχνάνε ότι και αυτοί είναι ζωντανοί οργανισμοί και όταν δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους θέλουν να αγωνιστούν κάπου αλλού. Εμείς θέλαμε τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και τους αποκτήσαμε. Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την άποψή μου για τον Μαρινάκη. Τα ίδια θα πω και για άλλο παράγοντα της Σούπερ Λίγκας, άλλωστε όλοι εκεί πλέον έχουμε φιλικές σχέσεις μεταξύ μας.

-Ο ΟΦΗ έχει καταφέρει και δεν έχει ηττηθεί από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ έχει κεδίσει και την ΑΕΚ. Το σερί αυτό θα συνεχιστεί και με τον Παναθηναϊκό.

Δεν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική, αλλά με τον Πανιώνιο σε ένα δύσκολο παιχνίδι και στη συνέχεια με τον Άρη. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι και προσπαθούμε να πάρουμε βαθμούς. Αν κάποιοι τώρα θεωρούν ότι επειδή πήραμε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να φέρουμε ανάλογο αποτέλεσμα και με τον Παναθηναϊκό. Τώρα προέχει ο Πανιώνιος και όταν έρθει η ώρα του Παναθηναϊκού θα το δούμε τότε.

-Η ομάδα δεν το φοβήθηκε το χθεσινό παιχνίδι και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ισοφαρίσει και να κρατήσει άνετα τον βαθμό.

Γιατί να φοβηθεί η ομάδα; Ποδόσφαιρο είναι και παίζεις πάντοτε για να κερδίσεις. Χάναμε 2-0, κατάφεραμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε ένα βαθμό. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πήραμε το κύπελλο ούτε το πρωτάθλημα.

-Ο κόσμος σάς περίμενε στο αεροδρόμιο να σας αποθεώσει...

Ο ΟΦΗ εκπροσωπείται από πολλούς φιλάθλους που θέλουν να εκδηλώνουν τη χαρά τους με οποιοδήποτε τρόπο. Η ομάδα τούς έδωσε μια χαρά, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα.

-Αισθάνεστε δικαιωμένος μετά τα όσα έχετε τραβήξει και ακούσει που έχετε ασχοληθεί με την ομάδα;

Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η ομάδα παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, χαίρεσαι να τη βλέπεις. Εμείς βάζουμε τις βάσεις ώστε σε τρία χρόνια ο ΟΦΗ να μπει σε ευρωπαϊκή τροχιά και να καταφέρει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος κι ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε όπως θέλουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα