«Καμία ενόχληση»

«Καμία ενόχληση»

Νίκος Αθανασίου
«Καμία ενόχληση»

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας παρουσιάζεται από τον Βλάση Τσάκα να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκος ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr ότι ουδέποτε έχει μιλήσει με οποιονδήποτε για το «τριφύλλι».

Εκτός από τον Σικαμπάλα που σύμφωνα με τον Βλάση Τσάκα έχει «κλείσει» στον Παναθηναϊκό (διαψεύστηκε από τον ίδιο αλλά και από τον πρόεδρο της Ζάμαλεκ) ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν δήλωσε την Παρασκευή σε μία από τις πολλές τοποθετήσεις του ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Τζαβέλλα και τον Γκέντο».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του διεθνούς μπακ, Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος δήλωσε άγνοια, τονίζοντας πως κανείς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ή του Σουλτάν επικοινώνησε με τον ίδιο ή τον ποδοσφαιριστή του.

«Δεν ξέρω με ποιον μιλάει αυτός ο κύριος και λέει ότι είναι κοντά σε συμφωνία με τον Τζαβέλλα. Ο Γιώργος ποτέ δεν έχει μιλήσει με οποιονδήποτε για τον Παναθηναϊκό ούτε και εγώ είχα ποτέ κάποια ενόχληση», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του Κουτσολιάκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα