«Υπάρχει βελτίωση»

«Υπάρχει βελτίωση»

Gazzetta team
«Υπάρχει βελτίωση»

bet365

Την πεποίθηση του ότι στην ΑΕΚ έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Χοσέ Κάρλος.

Ο Ισπανός άσος μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε στον Κωστένογλου και στο κυριακάτικο ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

«Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, μετά τις δύο ήττες τις συνεχόμενες. Όμως τώρα πρέπει να παλέψουμε για την νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν ξέρω πολλά για τον Αρη. Εμάς μας λείπει η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Όταν κάνουμε γκολ τις τελικές προσπάθειες μας, τότε θα έρθουν και οι νίκες

Είναι νωρίς για τον νέο προπονητή. Μόλις σε τρία παιχνίδια έχει καθίσει στον πάγκο. Σίγουρα έχουν βελτιωθεί κάποια πράγματα στην καθημερινότητα και στις προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν μείνει η ΑΕΚ μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση του τίτλου. Απομένουν ακόμα πολλά παιχνίδια».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα