Σπριντάρει για την πρόκριση

Κατερίνα Παλαιάκη
Σπριντάρει για την πρόκριση

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Εθνική πόλο ανδρών αντιμετωπίζει το Σάββατο (29/10, 8μ.μ.) στο Κόζιτσε την Σλοβακία για τα πλέι-οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θέλει από το πρώτο κιόλας σπριντ να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Έχοντας κάνει ήδη το πρώτο βήμα, μετά τη νίκη της (13-7) στη Βουλιαγμένη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, η ελληνική ομάδα θέλει να «τσεκάρει» από νωρίς το εισιτήριο που θα την στείλει στα τελικά του Αϊντχόφεν τον προσεχή Γενάρη.

Θεωρητικά η αναμέτρηση αποτελεί τυπική διαδικασία για τους διεθνείς μας που έχουν τον πρώτο λόγο και σε αυτή την περίπτωση, θέλουν όμως να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και να πιστοποιήσουν τη δυναμική τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας, αφού δεν υπάρχει μόνο ο στόχος της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και αυτός της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Άντριτς θα έχει 13 παίκτες στη διάθεσή του, οι οποίοι είναι οι εξής: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Μίμης Αληχανίδης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αρτίν Ελμισιάν, Μάνθος Βουλγαράκης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα