«Βίκα» και Πέτρα στα ημιτελικά

Gazzetta team
«Βίκα» και Πέτρα στα ημιτελικά

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Βικτόρια Αζαρένκα και Πέτρα Κβίτοβα πέτυχαν επιβλητικές νίκες κόντρα σε Να Λι και Καρολίν Βοζνιάκι αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά, στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Για τους αγώνες του Λευκού Γκρουπ, η Βικτόρια Αζαρένκα συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις διπλασιάζοντας τις νίκες της κόντρα στην Να Λι. Μετά τη συντριβή επί της Στόσουρ, η Λευκορωσίδα υπέταξε και την Κινέζα αντίπαλό της και με 6-2, 6-2 έκλεισε μια θέση για την τελική τετράδα, βάζοντας μάλιστα σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

«Σίγουρα, το σερβίς μου με βοήθησε πολύ. Ήξερα ότι η Λι είναι καλή στις επιστροφές και προσπάθησα να πιέσω πολύ απ'το σερβίς», δήλωσε η Αζαράνκα μετά το τέλος του αγώνα.

Θέση στα ημιτελικά έκλεισε και η Πέτρα Κβίτοβα, η οποία μετά τη νίκη της επί της Καρολίν Βοζνιάκι τέθηκε επικεφαλής του Κόκκινου Γκρουπ. Μπορεί η Δανή να «κλείδωσε» το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για φέτος, όμως προσέθεσε στο ενεργητικό της μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση. Η 21χρονη Κβίτοβα πέτυχε μια ακόμη επιβλητική νίκη με 6-4, 6-2, βάζοντας στο περιθώριο τη Βοζνιάκι, η οποία χρειάζεται πλέον συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Η 3η ημέρα της διοργάνωσης ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Βέρα Ζβονάρεβα με την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα για το Κόκκινο Γκρουπ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα