Διάψευση για «Μίδα»!

Διάψευση για «Μίδα»!

Νίκος Αθανασίου
Διάψευση για «Μίδα»!

bet365

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας με δελτίο Τύπου διαψεύδει πως ο «Μίδας» Αμπντουλαζίζ Φάχαντ, φίλος του Πρίγκιπα Σουλτάν, σκοπεύει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο gazzetta.gr πως «μπλέχθηκε» ο Φάχαντ.

Η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα με επίσημο δελτίο Τύπου αναφέρει πως ο Αμπντουλαζίζ δεν έχει καμία σχέση με τα σχέδια του πρίγκιπα Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό, όμως επιβεβαιώνει πως υπάρχει ο Σαουδάραβας που ενδιαφέρεται για το Τριφύλλι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επίσημο έγγραφο αναφέρει πως ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Royal Embassy of Saudi Arabia Athens

Λόγω της εκτεταμένης αναφοράς που γίνεται το τελευταίο διάστημα από τα διάφορα ελληνικά ΜΜΕ σχετικά με τη συμμετοχή της Αυτού Μεγαλειότητας Πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ Μπιν Φάχαντ Μπιν Αμπντουλαζίζ στην αγορά ποσοστών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, μαζί με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ Μπιν Αμπντουραχμάν (Αλ Σαούντ) η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα υποχρεούται να διευκρινίσει στα διάφορα ΜΜΕ πως η πληροφορία αυτή στερείται παντελούς αλήθειας καθότι δεν υπάρχει από την πλευρά του Πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ Μπιν Φάχαντ Μπιν Αμπντουλαζίζ κανένα ενδιαφέρον για επένδυση σε καμιά αθλητική δραστηριότητα εντός ή εκτός Σαουδικής Αραβίας.

Κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε σχετικά με το θέμα αυτό, ελπίζοντας πως θα προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας».

Η τρίχα έγινε... τριχιά!

Από κει και πέρα, αξίζει να αναφερθούμε στα πως και τα γιατί της διάψευσης. Όλα ξεκίνησαν όταν το gazzetta.gr έφερε στο φως μεταφρασμένο κομμάτι από φόρουμ της Σαουδικής Αραβίας, στο οποίο αναγνώστες μιλούσαν για τον Πρίγκιπα Σουλτάν. Σε ένα σημείο αναφερόταν πως ο Σουλτάν είναι κολλητός του Πρίγκιπα Αμντουλαζίζ Μπιν Φάχαντ και από αυτό το σημείο φτάσαμε στα πρωτοσέλιδα που έβαζαν στο «παιχνίδι» τον Φάχαντ και μιλούσαν για συμμετοχή του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, και ο Βλάσης Τσάκας όταν ενημερώθηκε για το κομμάτι του φόρουμ, επιβεβαίωνε την συμμετοχή του Φαχάντ! Βέβαια, όλο αυτό κράτησε μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης, όπου επίσημα διαψεύστηκε το συγκεκριμένο θέμα από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας.

Η νίκη του "τριφυλλιού" στην Τούμπα χωρίς να δεχτεί γκολ προσφέρεται σε απόδοση 4.10 στην bwin.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα