Ξανά στον... πάγο!
Αν και τα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν έτοιμα να εξουσιοδοτήσουν την Arboris Capital για να βρει επενδυτή στον Παναθηναϊκό, στην συνεδρίαση της Τρίτης έστειλαν για δεύτερη φορά το θέμα στην γενική συνέλευση των μετόχων στις 4 Νοεμβρίου, στην οποία δεν πατάει κανείς! Η πολυεθνική από το Άμπου Ντάμπι μπήκε ξανά στον... πάγο και το μόνο που αποφασίστηκε είναι η συνέχεια των συζητήσεων της διοικούσας με την συγκεκριμένη εταιρία. Επί της ουσίας, τίποτα, σε ένα συμβούλιο που έγινε απλά για να γίνει!
Μετά το τέλος του Δ.Σ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, δήλωσε:
«Σήμερα εξετάσαμε ξανά την περίπτωση της Arboris, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού. Είδαμε και μελετήσαμε τους όρους της πρότασης. Το Δ.Σ. όμως δεν είναι υπεύθυνο και δεν μπορεί να χρεωθεί την απόφαση. Γι αυτό θα αποφασίσει η Γ.Σ. στις αρχές Νοεμβρίου. Εμείς θα πάρουμε οριστική απόφαση μόνο όταν μάθουμε και την απόφαση των μετόχων».
Ενα σχόλιο για τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ: «Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Θα δούμε τι θα γίνει. Μαθαίνω ότι έχουν φτάσει κοντά. Δυστυχώς πέθανε και ο θείος του, τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά».
Για την αποχώρηση της οικογένειας για το τμήμα μπάσκετ:
«Εχουμε πει εδώ και καιρό την πρόθεσή μας. Να μην γινόμαστε κουραστικοί. Κουραστήκαμε. Σαράντα χρόνια είμαστε στον Παναθηναϊκό και έχουμε δώσει τα πάντα. Κάποτε θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου. Η απόφασή μας είναι αμετάκλητη. Εμείς κρίναμε ότι τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν το κάναμε φέτος αυτό, να φύγουμε δηλαδή, παρότι το είχαμε πει, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος αγοραστής να συνεχίσει το τμήμα. Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε το τμήμα να διαλυθεί και έτσι αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και φέτος.
Για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ και τα ματς που ακολουθούν: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Θέλει βοήθεια εξωαγωνιστικά και διοικητικά. Μπορεί να χτυπήσει ακόμα και τον τίτλο».
Γόντικας: «Να διερευνήσουμε τους όρους»
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, τόνισε: «Εξουσιοδοτήθηκε από το ΔΣ η διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις πιθανής συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο θέμα στη Συνέλευση στις 4/11 για να παρθεί μία απόφαση. Πρωτίστως μας αφορά η καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το καλό κλίμα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
