«Πέταξε» για το «2 στα 2»

«Πέταξε» για το «2 στα 2»

Gazzetta team
«Πέταξε» για το «2 στα 2»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με στόχο τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στην Ευρωλίγκα αναχώρησε το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός για το Ζάγκρεμπ. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Ίαν Βουγιούκας μίλησαν πριν από την αναχώρηση της ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για θετικό αποτέλεσμα χωρίς να παραγνωρίζουν το γεγονός ότι η αναμέτρηση κρύβει κινδύνους για το «τριφύλλι».

Ζοτς: «Είμαστε στο 50-60%»


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος ακόμα και επισήμανε ότι η ΚΚ Ζάγκρεμπ είναι ποιοτική ομάδα που θέλει προσοχή.

«Είναι διαφορετικό από το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Παίζουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που πριν από λίγες μέρες έπαιξε στην Αδριατική Λίγκα και έχασε από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας στη παράταση. Αυτό δείχνει ότι είναι ομάδα με ποιότητα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι 100% στο παιχνίδι», είπε αρχικά και συνέχισε:


«Φυσικά η Ζάγκρεμπ δεν είναι έτοιμη για την αρχή της χρονιάς. Ούτε εμείς είμαστε ακόμα έτοιμοι όμως. Είμαστε στο 50-60% των δυνατοτήτων μας. Είναι αρχή της σεζόν και πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη, γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς», κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός.

 

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζάγκρεμπ με περισσότερους από 11 πόντους πληρώνει 1,90 στη vistabet.com

Ιτούδης: «Δύσκολο ματς, αλλά έχουμε την εμπειρία»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει το εμπόδιο της ΚΚ Ζάγκρεμπ εμφανίστηκε ο άμεσος βοηθός του Ζέλικο Ομπράντονιτς, Δημήτρης Ιτούδης.

«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σχεδόν προπονηθήκαμε όλοι μαζί και αυτό είναι ένα συν για εμάς. Εννοείται ότι λείπει η παρουσία του Περπέρογλου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό υπό την έννοια ότι η Ζάγκρεμπ έχει παντρέψει μια πλειάδα παικτών με εμπειρία, αλλά και ενθουσιασμό. Είναι η πρώτη της συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση και σίγουρα θα έχει μεγάλο κίνητρο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τρωτά σημεία της κροατικής ομάδας: «Ουσιαστικά χάσανε εύκολα στην πρεμιέρα, όπου έκαναν πολλά λάθη. Εμείς θέλουμε να τους οδηγήσουμε σε αυτά και να πετύχουμε αρκετά καλάθια στο ανοιχτό γήπεδο. Η προσοχή μας είναι μεγάλη στους έμπειρους παίκτες, όπως είναι οι Μουλαομέροβιτς, Κασούν και Μέι.

Γενικότερα είναι πολύ καλή ομάδα και θέλει να αποδείξει αρκετά. Εμείς έχουμε μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και θέλουμε να μεταδώσουμε στους παίκτες μας ότι θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα επικεντρωθούμε στα αδύνατα σημεία της αντιπάλου για να πάρουμε τη νίκη».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πέρασμά του από το Ζάγκρεμπ και την ομάδα: «Είναι επτά χρόνια που πέρασα στο Ζάγκρεμπ, όπου τελείωσα τις σπουδές μου και δούλευα στην ομάδα. Θα δω φίλους που έχουν εξελιχθεί και αυτό με κάνει χαρούμενο. Στο παρελθόν είχαμε πάει και πάλι στο Ζάγκρεμπ, αλλά για να αντιμετωπίσουμε την Τσιμπόνα. Είναι πολύ καλό που πήρε η Ζάγκρεμπ το πρώτο της πρωτάθλημα.

Τέλος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου περί αποχώρησης: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Οι δηλώσεις του προέδρου σημαίνουν πολλά. Η φετινή μας σεζόν είναι γεμάτη κίνητρο. Είμαστε σε έναν μεγάλο σύλλογο κατακτώντας πολλούς τίτλους. Αν η απόφαση των προέδρων είναι αυτή, τότε εμείς θα τη σεβαστούμε».

Βουγιούκας: «Σοβαρά για τη νίκη»

Από την πλευρά των παικτών, ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί σοβαρός για να πάρει τη νίκη: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα και θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Είναι αξιόλογη ομάδα η ΚΚ Ζάγκρεμπ. Εμείς θα δούμε σοβαρά το παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να πάρουμε τη νίκη» και συμπλήρωσε:

«Έχουν καλούς παίκτες όπως είναι οι Μουλαομέροβιτς, Σίμον και Κασούν και αυτούς πρέπει να σταματήσουμε για να πάρουμε και τη νίκη», κατέληξε.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα