«Μάχιμος» με ΟΦΗ ο «Τόρο»!

«Μάχιμος» με ΟΦΗ ο «Τόρο»!

Δημήτρης Τομαράς
«Μάχιμος» με ΟΦΗ ο «Τόρο»!

bet365

Η ώρα για την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού έφτασε, καθώς οι γιατροί αισιοδοξούν ότι ο διεθνής άσος θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ! Τι γίνεται με τους άλλους τραυματίες.

Η Τρίτη θα είναι η κρίσιμη μέρα για το... μέτωπο των τραυματιών στον Ολυμπιακό, οι οποίοι ανεβάζουν διαρκώς ρυθμό. Οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου της ομάδας πάντως εκτιμούν ότι ο Τοροσίδης θα προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη το Σάββατο. Με άλλα λόγια, όπως όλα δείχνουν, ο «Τόρο» θα είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να καλείται να αποφασίσει εάν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι στην αναμέτρηση με τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Μάλιστα δίνουν πιθανότητες για κάτι τέτοιο και στους Φέισα και Γέστε. Όσον αφορά τον Φουστέρ, θα είναι δεδομένα εκτός... μάχης για την αναμέτρηση με την κρητική ομάδα.

Εκτός αυτού θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Πιο ασφαλή συμπεράσματα πάντως για την κατάσταση των τεσσάρων παικτών θα εξαχθούν την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα