Μόνος του στην Τούμπα!
Η σύσκεψη για τα εισιτήρια έγινε σήμερα το πρωί στη συμπρωτεύουσα και το «παρών» από την πλευρά του Παναθηναϊκού έδωσαν ο υπεύθυνος ασφάλειας Τάσος Τέντζερης και ο Γιάννης Ζαβραδινός.
Σε απόδοση 4.00 προσφέρεται στην sportingbet.gr η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό
Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον ΠΑΟΚ για να πάρουν εισιτήρια, ώστε να βρεθούν φίλαθλοι του «τριφυλλιού» στις κερκίδες της Τούμπας, όμως η αστυνομία δεν το δέχτηκε υψώνοντας απαγορευτικό στη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους στο πλευρό του στο ντέρμπι της Κυριακής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
