Λίγη ευαισθησία, κύριε υπουργέ!

Gazzetta team
Λίγη ευαισθησία, κύριε υπουργέ!

bet365

Μέσα σε όλη αυτή τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος βρήκε το... χρόνο να γράψει στο προσωπικό του blog για τον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Ήταν η προηγούμενη εβδομάδα η πιο κρίσιμη στην ιστορία της Ελλάδας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό αλλά και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο. Την ώρα που η Ελλάδα αγωνιούσε για τις αποφάσεις της τρόικας και την επομένη της ψήφισης στη βουλή του άρθρου 37 και του θανάτου του άνεργου εργάτη από τον Βύρωνα, ο υπουργός Υγείας βρήκε το χρόνο να γράψει στο blog του!

Ωστόσο δεν καταπιάστηκε με κανένα θέμα της τρέχουσας «καυτής» επικαιρότητας, ούτε με το θάνατο του άτυχου συνδικαλιστή. Ασχολήθηκε με την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πλέκοντας το εγκώμιο του Ισπανού προπονητή. Και μάλιστα απαίτησε να μη γίνεται κριτική στον Βαλβέρδε.

Καλό και θεμιτό να είναι κάποιος φίλαθλος και να έχει άποψη για την αγαπημένη του ομάδα. Ωστόσο σε μια τόσο κρίσιμη καμπή της ιστορίας, καθώς οι αποφάσεις που θα ληφθούν τώρα, θα επηρεάσουν τις μελλοντικές γενιές, θα περίμενε κανείς από έναν πρωτοκλασάτο υπουργό να ασχολείται μόνο με τα σημαντικά θέματα της αρμοδιότητάς του και της κυβέρνησης και να σχολιάζει το έργο του προπονητή της δικής του κομματικής ομάδας, δηλαδή του πρωθυπουργού και όχι του Βαλβέρδε.

Κανείς δεν διαφωνεί ότι και οι υπουργοί έχουν δικαίωμα να παρακολουθούν ποδόσφαιρο, αλλά έχει μεγάλη σημασία, ειδικά σε τόσο ευαίσθητες περιόδους τι λένε και πότε το λένε!

Δείτε τι έγραψε την περασμένη Παρασκευή ο Ανδρέας Λοβέρδος, μόλις μία μέρα μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα!

«Ο Ολυμπιακός φτιάχνει μεγάλη ομάδα επειδή ο Ε. Βαλβέρδε, με επιμονή του προέδρου Μαρινάκη, ήταν και παραμένει προπονητής του. Με άλλα λόγια, επειδή ο πρόεδρος επιμένει και εφαρμόζει τις επιλογές του, ο Ολυμπιακός αποκτά τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης ομάδας με προσωπικότητα.

Οι όψιμοι υποστηρικτές του Βαλβέρδε καλό θα είναι να πάνε στον καθρέπτη να κοιταχτούν και να ορκιστούν στον εαυτό τους ότι δεν θα αποδοκιμάσουν ξανά τους παίχτες και τον προπονητή. Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε έχει μέλλον. Εύχομαι η Μπαρτσελόνα, αν είναι να πάρει τον προπονητή μας, να τον πάρει σε δύο χρόνια και όχι του χρόνου. Θυμίζω στους δύσπιστους ότι ο Γιόχαν Κρόιφ πρότεινε τον Βαλβέρδε για διάδοχο του Γκουαρδιόλα και όλοι ξέρουν ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποδέχεται τις συμβουλές του Γ. Κρόιφ. Ολυμπιακός λοιπόν και Βαλβέρδε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα αν και φέτος δεν έχω καταφέρει να τη δω λόγω υποχρεώσεων, εκτός μόνο από το φιλικό με την West Bromwich Albion».

 

Τελευταία Νέα