Ποιοι Μέσι και Κριστιάνο;

Ποιοι Μέσι και Κριστιάνο;

Θάνος Σαρρής
Ποιοι Μέσι και Κριστιάνο;

bet365

Ο Άνχελ Ντι Μαρία... κλέβει λίγη από τη δόξα των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς είναι ο παίκτης με τις συχνότερες ασίστ στην Πριμέρα Ντιβισιόν!

Ένα από τα μεγάλα όπλα της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης είναι η τελική πάσα, όπου Κριστιάνο, Ντι Μαρία και Οζίλ μοιράζουν... έτοιμα γκολ. Ο Αργεντινός, με τις δύο ασίστ του στο Ροσαλέδα κότρα στη Μάλαγα μετρά πλέον έξι και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα μαζί με τον Ρονάλντο και τον Μέσι. Ωστόσο, ο Ντι Μαρία τους... αφήνει πίσω στα... λεπτά, καθώς παίζει λιγότερο και από τους δύο και βελτιώνει έτσι τον μέσο όρο του. Ο Αργεντινός έχει έτσι μία ασίστ ανά 88 λεπτά, την ώρα που ο Μέσι και ο Ρονάλντο χρειάζονται 44 λεπτά παραπάνω! Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ένας ακόμα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Οζίλ, με τέσσερις τελικές πάσες.

Οι πρώτες φετινές ασίστ του Ντι Μαρία ήταν στο 4-0 με την Σαραγόσα, ενώ ακολούθησαν δύο ακόμα απέναντι στην Μπέτις, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Γκονσάλο Ιγκουαίν. Στο ματς με τη Μάλαγα, οι... αποδέκτες ήταν μοιρασμένοι, με τον Ιγκουαίν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετατρέπουν σε γκολ τις πάσες του Αργεντινού! Ειδικότερα με τον «Πιπίτα» η συνεργασία του δείχνει ότι έχει περάσει σε... άλλο επίπεδο, κάτι που φάνηκε και στο 4-1 της Αργεντινής με την Χιλή, όπου οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν επιτυχώς σε δύο περιπτώσεις!

 

Τελευταία Νέα