Η αντίδραση των γηπέδων! (pics)

Θάνος Σαρρής
Η αντίδραση των γηπέδων! (pics)

bet365

Σε... χιονοστιβάδα εξελίσσονται οι αντιδράσεις κατά της κυβέρνησης στα γήπεδα! Μετά το ΟΑΚΑ, πανό με ανάλογα μηνύματα αναρτήθηκαν σε Νέα Σμύρνη και Ηράκλειο!

Οι φωνές αντίδρασης που έχουν ξεκινήσει στα γήπεδα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικας ολοένα και πληθαίνουν! Το πανό που αναρτήθηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη και έγραφε «Πολιτικοί λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων», προκάλεσε... αρκετές αντιδράσεις, με τον διαιτητή Μήτσιο να διακόπτει το ματς και στο τέλος την αστυνομία να κάνει... ντου σε αμάξι οπαδών ψάχνοντας το πανό. Φυσικά, το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποθάρρυνε τους οπαδούς άλλων ομάδων.

Στο ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν πανό που έγραφε «Κάτω η χούντα του Μπατσόκ», τοποθετώντας το μάλιστα σε περίοπτη θέση, προκειμένου να γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό και από όσους παρακολουθούσαν το ματς από την τηλεόραση! Ο διαιτητής Σπάθας ωστόσο δεν διέκοψε την αναμέτρηση. Αντίθετα, στην Κρήτη όπου οι φίλοι του ΟΦΗ «σήκωσαν» πανό που έγραφε: «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρε την τρόικα και μπρος» και φώναξαν «να καεί, να καεί το μπ...ο η Βουλή», ο Στυλιάρας μιμήθηκε τον Μήτσιο και σταμάτησε την εξέλιξη του ματς! Στο ίδιο μήκος κύματος και οι οπαδοί του ΠΑΣ, οι οποίοι ανάρτησαν πανό που έγραφε «δεν θα γίνουμε δούλοι κανενός».

Οι αντιδράσεις είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα λάμβαναν χώρα στα γήπεδα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστούν. Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό αναρτήθηκε πανό των συμβασιούχων της ΕΡΤ για τα μέτρα, στην Τούμπα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστειλαν... ξεκάθαρο μήνυμα στην αστυνομία και στη συνέχεια στην τρόικα, την οποία προέτρεψαν να... τσακιστεί να φύγει, ενώ στο ματς του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ η χορογραφία των οπαδών με τον ιππότη να... τσακίζει τη Γερμανία δεν πέρασε απαρατήρητη, όπως και η σχετική συνθηματολογία.

Οι κοινωνίες των γηπέδων αποτελούν μικρογραφίες των πραγματικών. Ο κόσμος αφουγκράζεται τη γενική αναταραχή και ήταν θέμα χρόνου το πότε η δυσαρέσκεια θα εκφραζόταν και μέσα από τις θύρες των οπαδών, οι οποίοι αντιδρούν. Κι όσο η κατάσταση δυσκολεύει, τόσο θα αυξάνονται και οι αντιδράσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα