«Eίναι φόρμα, με λάθος επωνυμία»

«Eίναι φόρμα, με λάθος επωνυμία»

Θάνος Σαρρής
«Eίναι φόρμα, με λάθος επωνυμία»

bet365

Η... φόρμα του εγγράφου που έδωσε στη στη δημοσιότητα ο Βλάσης Τσάκας δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από... μία φόρμα! Ερωτηματικά για την επωνυμία της τράπεζας!

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο των εγγυητικών που θα παρουσιάσει... κάποια στιγμή στο μέλλον ο Αλ Σαούντ και όχι τις ίδιες τις εγγυητικές. Επί της ουσίας, τα αρχεία... word που μοιράστηκαν δεν λένε απολύτως τίποτα!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τραπεζικά στελέχη στην Αγγλία, καθώς και με το γραφείο Τύπου της HSBC στο Λονδίνο, προκειμένου να εξετάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το ζήτημα. Το κείμενο της επιστολής είναι σωστό, αποτελεί δηλαδή μία φόρμα που συνηθίζεται να δίνεται από τις τράπεζες προκειμένου να πιστοποιηθεί η οικονομική επιφάνεια ενός πελάτη, είτε η τράπεζα αυτή είναι η HSBC, είτε η Barclays είτε κάποια άλλη. Από εκεί και πέρα ωστόσο, το κείμενο δεν αποδεικνύει τίποτα άλλο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει υπογραφή -και όχι τόσο σφραγίδα, γιατί στην Αγγλία οι σφραγίδες δεν συνηθίζονται- και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πουθενά το λογότυπο της τράπεζας, δεν έχει καμία απολύτως ισχύ.

Ένα άλλο θέμα που προκαλεί επίσης ερωτηματικά, είναι η επωνυμία HSBC London στο ξεκίνημα της επιστολής. Το συγκεκριμένο όνομα δεν... υφίσταται πουθενά, καθώς η επωνυμία στην HSBC του Λονδίνου είναι ΗSBC Bank PLC (τίτλος ο οποίος αναφέρεται σε όλο το γκρουπ), ενώ όπως μας ανέφεραν άτομα που έχουν μεγάλη εμπειρία από τραπεζικές συναλλαγές, ο τίτλος «HSBC London» απλά δεν... υπάρχει και δεν συναντάται πουθενά! Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση από το γραφείο Τύπου της τράπεζας στον Λονδίνο. Μας είπαν δηλαδή ότι δεν χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη επωνυμία. Ανάλογα με την περίσταση, μπορεί να είναι είτε HSBC Bank PLC, είτε κάποιος άλλος τίτλος, αλλά όχι HSBC London.

Φυσικά, είναι πιθανόν στο μέλλον ο πρίγκιπας να παρουσιάσει τις εγγυητικές με υπογραφές και ό,τι χρειάζεται και τα κείμενα που δόθηκαν στη δημοσιότητα απλά να... προετοιμάζουν το τοπίο. Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, οι επιστολές που δημοσιεύτηκαν δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα