Νεκρός οπαδός της Ζενίτ
Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο ενός οπαδού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που παρά την προσπάθεια των αρχών να την αποσυνδέσουν από το ποδόσφαιρο αποδώθηκε στην κόντρα των οπαδών των Μοσχοβίτικων ομάδων με κατοίκους του Καυκάσου και των γύρω περιοχών, έχουμε και νέο νεκρό, αυτή τη φορά οπαδού της Ζενίτ. Παρά την προσπάθεια των αστυνομικών αρχών τα γεγονότα να μην πάρουν μεγάλη διάσταση, φαίνεται ότι η κόντρα έχει ενταθεί και πάλι.
Συμπλοκή την περασμένη Τρίτη (18/10) στην Αγία Πετρούπολη ανάμεσα σε τρεις οπαδούς της Ζενίτ και τέσσερις Ουζμπεκιστανούς είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 22χρονου, μέλους του συνδέσμου οπαδών «Βιράζ» της ρωσικής ομάδας. Τρεις ύποπτοι τελούν υπό κράτηση, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όπως και να έχει, οι νεκροί αυξάνονται και η κόντρα για ακόμη μία φορά μεγαλώνει... Και όλα αυτά ενώ οι οπαδοί της Ανζί (Καυκάσιοι) δέχθηκαν επίθεση πριν από λίγες ημέρες στο ταξίδι που έκαναν στο Νάλτσικ για το παιχνίδι απέναντι στην τοπική Σπαρτάκ με μαχαίρια και λοστούς. Πολλοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ τρεις από αυτούς είχαν μαχαιρωθεί και από τύχη δεν υπήρξαν νεκροί.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
