Βέλλιος: «Δύο δεν είναι αρκετά»
«Πρέπει να το ξεχάσω και να συνεχίσω να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να πετύχω περισσότερα γκολ. Δύο δεν είναι αρκετά. Θα είναι σπουδαίο να σκοράρω κι άλλα τέρματα αλλά μόνο εάν κερδίζει η ομάδα», τόνισε ο 19χρονος επιθετικός.
Η νίκη της Έβερτον στο παιχνίδι με την Φούλαμ πληρώνει 3.00 στην sportingbet.gr
Για να συμπληρώσει: «Ο προπονητής μου είπε πως εάν δώσω το 100% στα πάντα, προπονήσεις, ματς και ζωή, τότε θα πετύχω. Ο Ντέιβιντ Μόγες και ο Φιλ Νέβιλ φροντίζουν να είμαι πάντα συγκεντρωμένος. Είμαι στην ομάδα από τον Φεβρουάριο και στην αρχή ήταν δύσκολα σε αυτό το επίπεδο. Όμως εάν τα δώσεις όλα και προσπαθήσεις όσο μπορείς, τότε γίνονται πιο εύκολα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
