Το «ευχαριστώ» στον Μπόλονι

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» στον Μπόλονι

bet365

Ο Κοστίν Λαζάρ με δηλώσεις του αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον Λάζλο Μπόλονι, τονίζοντας πως το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι πήρε τη νίκη απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς. Τι είπε για τον ίδιο αλλά και τον Άρη.

Ο Ρουμάνος άσος μίλησε στον «Sport 103 FM» και χαρακτήρισε ως σημαντιότερο όλων για την έκβαση του ομίλου το παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη εκφράζοντας την πεποίθηση του πως η νίκη θα είναι σημαντικό στοιχείο για τους Θεσσαλονικείς:

«Ακόμη κι όταν ισοφαριστήκαμε δεν αγχωθήκαμε καθόλου. Ήταν ένα παιχνίδι που όλοι ξέραμε ότι θα κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο αυτά τα πράγματα γίνονται. Το θέμα είναι ότι πήραμε τη νίκη. Πιστεύω ότι είχε πέσει λίγο το ηθικό μας μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Τώρα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν είπε κάτι στον Μπόλονι μετα το γκολ: «Όχι δεν είπαμε κάτι. Ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη στήριξη και την πίστη που έχει στο πρόσωπό μου. Εννοώ ότι πιστεύει σε εμένα ο προπονητής γιατί με το που ήρθα πίστεψε σε εμένα και γιατί όταν επέστρεψα από τον τραυματισμό μου, πήρα ευκαιρίες. Πλέον πιστεύω ότι είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα".

Για τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ: «Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι με τη Ρουμπίν, αλλά μέχρι τότε έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλα να κριθούν στο τελευταίο ματς».

Για το ντέρμπι Άρης- ΠΑΟΚ: «Ξέρω τι σημαίνει ντέρμπι και εκεί που έπαιζα είχαμε τοπικά ντέρμπι. Από τους οπαδούς έχω καταλάβει ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ έχουν ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι όποιος και να παίξει στο παιχνίδι με τον Άρη θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να φτάσει η ομάδα στη νίκη«.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα