«Ξηλώθηκε» ο Πάντελιτς

«Ξηλώθηκε» ο Πάντελιτς

Δημήτρης Τομαράς
«Ξηλώθηκε» ο Πάντελιτς

bet365

Σε γνωστό μεζεδοπωλείο της παραλιακής έφαγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πιστοποιώντας το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις των Πειραιωτών. Ξηλώθηκε ο... χαμένος Πάντελιτς λόγω στοιχήματος!

Το στοίχημα στο προπονητικό «διπλό» μπήκε, οι Έλληνες νίκησαν τους ξένους και ο Μάρκο Πάντελιτς ανέλαβε να πληρώσει τα... σπασμένα! Έτσι λοιπόν, ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού κέρασε κάποιους συμπαίκτες του σε γνωστό μεζεδοπωλείο της παραλιακής, όπου τα πειράγματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έδιναν και έπαιρναν, ενώ και το κλίμα ήταν πολύ καλό λόγω και της νίκης επί της Ντόρτμουντ. Το μενού ήταν ιδιαίτερα πλούσιο και περιλάμβανε από ψητά λαχανικά μέχρι κοτόπουλο.

Παρόντες ήταν οι Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ζαραδούκας, Γιάννης Φετφατζίδης, Τάσος Παπάζογλου, Σήφης Δασκαλάκης, Γιάννης Ποτουρίδης, Πέταρ Γκρμπιτς και Λιούμπομιρ Φέισα. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι το ιδανικό και η ομάδα θα παραταχθεί κόντρα στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Η πρόκριση των "ερυθρολεύκων" στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ προσφέρεται σε απόδοση 7.00 στην vistabet.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα