Κλειδί η θέληση για Κουφό

Gazzetta team
Κλειδί η θέληση για Κουφό

bet365

Ο Στέργιος Κουφός τόνισε ότι η θέληση και το πάθος για νίκη που θα επιδείξουν οι παίκτες του ΑΓΟΡ κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας είναι το κλειδί της επιτυχίας ενώ ανέφερε ότι η περιπέτεια με τον Μίτσελ κόστισε πολύ στην ομάδα καθώς όλη η δουλειά στην επιθετική φιλοσοφία πήγε χαμένη.

«Ο Ίκαρος είναι πιο έτοιμη ομάδα και χρειαζόμαστε στη στήριξη του κόσμου. Μας έχει καταβάλει όλη η περιπέτεια με τον Μίτσελ, αυτό είναι σίγουρο. Όλη η επιθετική φιλοσοφία που δουλεύαμε τόσο καιρό πήγε χαμένη, καθώς ήταν ένας παίκτης που σκόραρε 20-25 πόντους κατά μέσο όρο. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και πιστεύουμε πως ο Κρίστμας θα μας βοηθήσει αρκετά στο μέλλον, καθώς πρέπει να προσαρμοστεί όντας μόνο τρεις μέρες στο Ρέθυμνο», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Στην πρεμιέρα θ’ αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα, η οποία ξεκίνησε πρώτη την προετοιμασία της σε σχέση με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Είναι ο πιο έτοιμος σύλλογος στην Α1 και πραγματικά θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς.
Ευελπιστώ πως τα παιδιά θα υπερβάλλουν εαυτό και με τη βοήθεια του κόσμου και του Θεού θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Το «κλειδί» είναι η θέληση, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, και η ψυχή που θα δείξουν τα παιδιά για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πως με την ώθηση του κόσμου θα κάνουμε μία θετική πρεμιέρα».

Από την πλευρά των παικτών, ο Αβραάμ Καλλινικίδης δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στην φετινή Α1: «Kάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, πολύ περισσότερο για την ομάδα μας που είναι νεοφώτιστη στην Α1. Παίζουμε στο γήπεδό μας, ο Ίκαρος είναι μία ποιοτική ομάδα αλλά εμείς πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Περιμέναμε αρκετό καιρό για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα αλλά αυτό μας έκανε καλό, παρά το γεγονός πως προστέθηκαν στο ρόστερ κάποια νέα παιδιά».

Σχετικά με την προσθήκη την τελευταία στιγμή των Νάγκις και Κρίστμας, ο 34χρονος παίκτης, σχολίασε:«Σε μία ομάδα πάντα υπάρχουν δυσκολίες και απρόοπτα. Όταν όμως μπούμε στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε όλα αυτά το προβλήματα. Προετοιμαζόμαστε πάρα πολύ καιρό για το πρωτάθλημα και θέλω να πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κατακτήσουμε την πρώτη μας νίκη. Γενικότερα πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι και δυνατοί γίνεται για να πάρουμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα