Η τριάρα έφερε... limit down!

Η τριάρα έφερε... limit down!

Η τριάρα έφερε... limit down!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
«Tο δάνειο το πλήρωσαν Τζιμπούρ και Μιραλάς», φώναζαν οι «ερυθρόλευκοι» και μπορεί η τριάρα να μη... στενοχώρησε τη Μέρκελ, ωστόσο «έσκασε» τη μετοχή της Ντόρτμουντ στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης.

Εφιάλτης το βράδυ της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκης» για την Ντόρτμουντ, εφιάλτης και το πρωινό της Πέμπτης... Ο λόγος; Ο Ολυμπιακός τη διέσυρε 3-1 και η μετοχή της... κατρακύλησε στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Μπορεί η... Μέρκελ να μη στενοχωρήθηκε, ωστόσο οι Βεστφαλοί... καταποντίστηκαν και οικονομικά, αφού σε ένα πρωινό η τιμή της μετοχής του συλλόγου έπεσε 10 μονάδες (10,09%) προκαλώντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση. Ο Ολυμπιακός τής μείωσε αρκετά τις ελπίδες πρόκρισης στους «16», τα έσοδα θα μειωθούν και το χρηματιστήριο δεν είδε με καλό μάτι το γεγονός.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα