«'Ωθηση από τον κόσμο»

«'Ωθηση από τον κόσμο»

Δημήτρης Τομαράς
«'Ωθηση από τον κόσμο»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του κόσμου μίλησε ο επιθετικός του Ολυμπιακού και σκόρερ τους ενός από τα τρία γκολ των «ερυθρολεύκων», Ράφικ Τζιμπούρ, λέγοντας πως ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά ο Αλγερινός επισήμανε: «Ολοι ξέραμε ότι ήταν ένας τελικός, παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Ο μόνος δρόμος ήταν η νίκη. Αποφασιστικό ρόλο έπαιξε ο κόσμος, μας ώθησε να κάνουμε το καλύτερο. Φυσικά και ο τρόπος που παίξαμε σήμερα έδειξε ότι αξίζαμε τη νίκη, όλοι πάλεψαν για το καλύτερο.

Όταν ένα παιχνίδι είναι τελικός, δίνεις πολλή ενέργεια. Όταν δίνουμε πολύ ενέργεια, δεν είναι πολύ εύκολο. Ο μόνος τρόπος να δουλεύουμε καλά, συγκεντρωμένα για το επόμενο παιχνίδι, γιατί πρέπει να παλεύουμε και για το πρωτάθλημα και δεν έχουμε πολύ χρόνο να ξεκουραζόμαστε».

Για τη νίκη της Αρσεναλ επί της Μαρσέιγ και αν βοηθά τον Ολυμπιακό: «Όχι, όχι ακριβώς γιατί μόλις ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος. Εχουμε άλλους 9 πόντους να διεκδικήσουμε. Αν παίξουμε καλά, μπορούμε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να έχουμε τα πόδια στη γη. Μόνο αν είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και δουλεύουμε, θα έχουμε ελπίδες. Σήμερα παλέψαμε και δώσαμε τα πάντα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα