«Ανταγωνιστικοί oι αιώνιοι»

Gazzetta team
«Ανταγωνιστικοί oι αιώνιοι»
Στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta μίλησε ο συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη φετινή Euroleague αλλά και στις ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta:

Για την πρώτη νίκη της ΤΣΣΚΑ κόντρα στη Ζαλγκίρις: «Το υλικό μας είναι πολύ καλό, έχουμε πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Έχουμε όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης, όσο πιο πολύ δουλεύουμε, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στον στόχο μας. Να παίξουμε δηλαδή πολύ καλό μπάσκετ. Σημαντική η νίκη επί της Ζαλγίρις, έχουμε όμως πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για το πώς περιμένει τη φετινή Euroleague: «Ιδιαίτερα ανταγωνιστική η φετινή διοργάνωση και λόγω λοκάουτ. Υπάρχουν περισσότερες ομάδες που μπορούν να φτάσουν μέχρι το final four. Πιστεύω πως θα δούμε πολύ καλό μπάσκετ».

Για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές προσωπικότητες στην ΤΣΣΚΑ: «Υπάρχουν πολλοί καλόι παίκτες, έχουμε πίστη στις δυνατοτητές μας. Έχουμε ικανούς μπασκετμπολίστες και υπάρχουν τα περιθώρια κάθε φορά να έχουμε και κάποιον διαφορετικό πρωταγωνιστή. Κάναμε καλή αρχή αλλά τίποτα παραπάνω, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Παίξε στην sportingbet.gr σε απόδοση 4.50 την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Για τις ελληνικές ομάδες: «Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν την ποιότητα να πρωταγωνιστήσουν. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει διαφορετικό ρόστερ, ωστόσο έχει ενθουσιασμό και πιστεύω πως θα μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδο στο Final Four. Το ίδιο και ο Παναθηναϊκός που είναι και έμπειρη ομάδα».