Προτιμά το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Γκασόλ

Gazzetta team
Προτιμά το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Γκασόλ

bet365

Ο Πάου Γκασόλ τόνισε ότι προτιμά το ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού και επεσήμανε ότι πρόθεσή του είναι να μην αγωνιστεί σε αγώνες της Μπαρτσελόνα διότι κάτι τέτοιο θα επηρέαζε τον τρόπο παιχνιδιού των Καταλανών, ενώ η αποχώρησή του μετά τη λήξη του lockout θα είχε αρνητικές συνέπειες.

«Προτιμώ το ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ και είναι ομορφότερο όταν παρακολουθείς παίκτες να δίνουν πάσες ή να υπάρχει κίνηση της μπάλας για να δημιουργηθούν καταστάσεις για καλάθι», δήλωσε ο σταρ των Λέικερς αναφορικά με το αν προτιμά το ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού ή εκείνο που παίζουν οι ομάδες στο ΝΒΑ, σε συνέντευξή του στη L’ Equipe.

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι oι δέκα σεζόν θητείας στο ΝΒΑ τον έχουν βοηθήσει πολύ: «Το περιφερειακό μου παιχνίδι έχει βελτιωθεί σημαντικά καθώς έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Στην αρχή έτεινα να βγαίνω στην περιφέρεια για να σκοράρω, επειδή ήμουν πολύ γρήγορος. Τώρα είμαι πιο αργός και παίζω μέσα στο ζωγραφιστό».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο πρωταρχικός του στόχος είναι μόνο οι προπονήσεις με τους «μπλαουγκράνα» και όχι η συμμετοχή του σε επίσημους αγώνες. «Με έναν παίκτη της κλάσης μου, το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα θα άλλαζε σημαντικά. Κι όταν θα έπρεπε να φύγω για να επιστρέψω στο ΝΒΑ, θα ήταν σαν να τιμωρούσα την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα