«Βλέπει» τετράδα ο Τζέραρντ
Πριν από το ματς της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο θρύλος των Ρεντς, Άλαν Κένεντι, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο gazzetta.gr είχε τονίσει ότι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του Νταλγκλίς πρέπει να είναι η τετράδα. Ο Στίβεν Τζέραρντ δείχνει να συμφωνεί με την άποψη αυτή, τονίζοντας ότι το τεστ με τη Γιουνάιτεντ ήταν επιτυχημένο και πλέον η ομάδα του θα πιέσει για το πλασάρισμα στις τέσσερις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ.
«Πιθανότατα αυτή τη στιγμή παίζουμε καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα και αυτό δείχνει πόσο μακριά αυτή η ομάδα έχει φτάσει και φυσικά είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Περάσαμε το τεστ και αποδείξαμε ότι είμαστε τόσο καλοί όσο οι καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πιέσουμε από τώρα και στο εξής και να δώσουμε τη μάχη για την πρώτη τετράδα», τόνισε ο αρχηγός και πρόσθεσε, σχετικά με την επιστροφή του στην ενδεκάδα:
«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και έχω τη δυνατότητα ξανά να νιώθω το συναίσθημα των μεγάλων αγώνων. Ήταν έξι ενοχλητικοί μήνες, παρακολουθούσα τα παιδιά από τις εξέδρες και προτιμώ φυσικά να είμαι εκεί έξω και να έχω και εγώ τον αντίκτυπό μου στο παιχνίδι. Θα ήταν η τέλεια νίκη αν το γκολ μου οδηγούσε στη νίκη».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
