Επιπλέον λύσεις για Ντόρτμουντ

Επιπλέον λύσεις για Ντόρτμουντ

Gazzetta team
Επιπλέον λύσεις για Ντόρτμουντ

bet365

Στη διάθεση του προπονητή της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ τέθηκαν οι Μαρσέλ Σμέλτσερ και Λούκας Πιστσέκ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν και θα αγωνιστούν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρουν τα τελευταία γερμανικά ρεπορτάζ, δύο επιπλέον λύσεις για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό έχει ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, αφού στη διάθεσή του τέθηκαν ο δεξιός μπακ Λούκας Πιστσέκ και ο αριστερός μπακ Μαρσέλ Σμέλτσερ. Και οι δύο άσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς του γερμανικού συλλόγου με τη Βέρντερ και πλέον είναι έτοιμοι για τη... μάχη του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η επιστροφή του Πιστσέκ δεν σημαίνει και... παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα της Μπορούσια, μια και ο αντικαταστάτης του στο «Βεζερστάντιον», Πατρίκ Οβομογέλα, τα πήγε περίφημα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα