«Φροντιστήριο» επίθεσης από Σάντος
Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην εκπομπή «Maisfutebol» του τηλεοπτικού σταθμού TVI της χώρας του. Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα.
-Είστε ο μοναδικός άνθρωπος που κάνει αυτό τον καιρό τους Έλληνες να χαμογελούν…
«Τα περισσότερα τα έχουν κάνει οι παίκτες μου και όχι εγώ. Σε αυτούς ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας. Χαιρόμαστε όλοι στην ομάδα που ο κόσμος χαμογελά για την πρόκριση».
-Πώς θα αντιδράσετε αν κληθείτε να αντιμετωπίσετε την Πορτογαλία ως προπονητής της Ελλάδας στο Euro 2012;
«Είμαι επαγγελματίας και θα εργαστώ για να προκριθεί η Ελλάδα».
-Ποιο είναι το στιλ παιχνιδιού της Ελλάδας;
«Θέλω να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον. Στόχος μου είναι να παρουσιάσω μια ομάδα πιο επιθετική, που θα έχει την μπάλα για περισσότερη ώρα στην κατοχή της».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
