«Τέλος η σεζόν για Γκούντγιονσεν»

«Τέλος η σεζόν για Γκούντγιονσεν»

Gazzetta team
«Τέλος η σεζόν για Γκούντγιονσεν»

bet365

Η φετινή αγωνιστική περίοδος τελείωσε οριστικά για τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, όπως δήλωσε ο Λάκης Νικολάου, ο οποίος εγχείρησε τον Ισλανδό άσο της ΑΕΚ που τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Σαββάτου!

Η επέμβαση έγινε την Κυριακή στο Ιατρικό Κέντρο και επιβεβαιώθηκε ότι η σεζόν 2011-12... τελείωσε για τον «Γκούντι».

«Η αποκατάστασή του υπολογίζεται σε 5-6 μήνες. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να παίξει ξανά φέτος. Οι έξι μήνες είναι το καλύτερο σενάριο. Όλα πήγαν καλά στην εγχείρηση», τόνισε ο Νικολάου και σε ερώτηση για το αν η ηλικία του Ισλανδού θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την επιστροφή του στη δράση, απάντησε: «Όχι, δεν υπάρχει θέμα με την ηλικία του. Είναι καθαρά στο χέρι του πώς θα προετοιμαστεί για να επιστρέψει στα γήπεδα».

Για να διαβάσετε περισσότερα στο aek365.gr πατήστε εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα