Τρεζεγκέ: «Αξίζει την πρωτιά η Γιουβέντους»
Ο 34χρονος Γάλλος επιθετικός της Μπάνι Γιας, ο οποίος έφυγε από την Ιταλία το 2010 ύστερα από δέκα χρόνια παραμονής στη Γιούβε, επαίνεσε τον προπονητή Αντόνιο Κόντε για τη δουλειά που έχει κάνει ως τώρα στη «γηραιά κυρία».
«Ο Κόντε πάει πολύ καλά και του αξίζει να είναι στην πρώτη θέση με τη Γιουβέντους», δήλωσε ο Τρεζεγκέ στην ιστοσελίδα Juventusmania.it.
«Ωστόσο, όλοι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί καθώς τώρα χτίζεται κάτι σημαντικό. Για μένα η Γιουβέντους είναι μια ιστορία αγάπης και σημαίνει πολλά για μένα. Ήμουν εκεί δέκα χρόνια και έχω απολαύσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές μου εκεί. Ήμουν μέρος μιας υπέροχης ομάδας με εξαιρετικούς παίκτες δίπλα μου».
Η Γιουβέντους συγκατοικεί με την Ουντινέζε στην πρώτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 11 βαθμούς στα πρώτα πέντε παιχνίδια και πηγαίνει στην έδρα της Κιέβο, με σκοπό να κατακτήσει τη νίκη και να συνεχίσει να χτίζει ψυχολογία νικητή, βασισμένη στην καλή φετινή αρχή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
