Δυνατά ματς σε Ζωφριά, Λευκάδα

Gazzetta team
Δυνατά ματς σε Ζωφριά, Λευκάδα

bet365

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α2 με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Πανελευσινιακός, Δόξα Λευκάδας-Νέα Κηφισιά και Πιερικός Αρχέλαος-Ίκαροι Σερρών να ξεχωρίζουν.

Η ΑΕΚ του Κώστα Οικονομάκη φιλοξενεί στο κλειστό της Ζωφριάς τον Πανελευσινιακό, με τον κόουτς του «δικεφάλου» να υπολογίζει κανονικά στον Φώτη Βασιλόπουλο ενώ ντεμπούτο με την ομάδα αναμένεται να κάνει ο Δημήτρης Δέσπος.

Την ίδια ώρα στην Λευκάδα θα διεξαχθεί το ντέρμπι των νεοφώτιστων ανάμεσα στην τοπική Δόξα και την Νέα Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα αγωνιστούν δίχως τον τραυματία Χρήστο Πετροδημόπουλο ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μάρκου Κολώκα.

Ενδιαφέρον ματς αναμένεται να γίνει και στην Κατερίνη, όπου ο Αρχέλαος φιλοξενεί τους Ίκαρους Σερρών. Οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει με δύο σερί ήττες και θέλουν την νίκη απέναντι στους Σερραίους, οι οποίοι προέρχονται από την νίκες επί Παγκρατίου και ΟΦΗ.


Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (5μ.μ.)


(ΔΑΚ Λευκάδας): Δόξα Λευκάδας - Ν. Κηφισιά (Μπήτης, Πουρσανίδης Γ., Συμεωνίδης)
(Λαυρίου): Λαύριο - Αρκαδικός (Διαμαντής, Τσούνας, Μπούσιας)
(ΔΑΚ Άργους): ΑΕΚ Αργους - Απόλλων Πάτρας (Τσώνος Β., Αναστόπουλος Α., Παπαθανασίου)
(3ο ΚΓ Α. Λιοσίων): ΑΕΚ - Πανελευσινιακός (Ανδρικόπουλος, Μπίκας, Θεοδωρόπουλος)
(ΚΓ Κατερίνης): Πιερικός/Αρχέλαος - Ικαροι Σερρών (Γεωργιάδης, Νικολούλης, Μήτσιου)
(Βαρδινογιάννειο): ΟΦΗ - Πέραμα (Πουρσανίδης Κ., Παντελίδης, Δεληγιαννίδης)
(ΜΕΤΣ Α’): Παγκράτι - Πανερυθραϊκός (Καλδίρης, Μαλανδρής, Θεονάς)
(Λαγκαδά): Ερμής Λαγκαδά - Αμύντας (Μητσόπουλος, Παγώνης, Τζαφλέρης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα