«Ούτε Σουλτάνοι ούτε μαχαραγιάδες»!

«Ούτε Σουλτάνοι ούτε μαχαραγιάδες»!

Νίκος Αθανασίου
«Ούτε Σουλτάνοι ούτε μαχαραγιάδες»!

bet365

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με το γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με τη φημολογούμενη συνάντηση με τον πρίγκιπα, λαμβάνοντας οργισμένη απάντηση! «Καμία συνάντηση, δεν είναι σοβαρά αυτά»!

Τις τελευταίες ημέρες ο Βλάσης Τσάκας τόνιζε πως ο πρίγκιπας Σουλτάν όταν έρθει στην Ελλάδα θα συναντηθεί με τον υπουργό Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με την επιθυμία του να επενδύσει στον Παναθηναϊκό αλλά και γενικότερα στη χώρα μας.

Το gazzetta.gr, ως όφειλε, επικοινώνησε το απόγευμα της Παρασκευής με το γραφείο του υπουργού για να υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με αυτές τις πληροφορίες, οι οποίες έδιναν άλλη διάσταση και φυσικά σοβαρότητα στην όλη υπόθεση. Η απάντηση, πάντως, ήταν οργισμένη και έβαζε τέλος στα όποια σενάρια έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που τονιζόταν ήταν πως δεν υπάρχει καμία συνάντηση, ούτε καν επαφή με την πλευρά του πρίγκιπα.

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Εδώ η χώρα καίγεται και κάποιοι παίζουν με τον πόνο των ανθρώπων. Δεν θα γίνει καμία συνάντηση την άλλη Παρασκευή. Ούτε με Σουλτάνους ούτε με μαχαραγιάδες. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί χρησιμοποιείτε το όνομα του κ. Χρυσοχοΐδη» ήταν χαρακτηριστικά η θέση από το γραφείο του υπουργού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα