«Να τρελαθεί ο Πρίγκιπας»
Ο φερόμενος εκπρόσωπος μίλησε στην εφημερίδα Goal δίνοντας αρχικά το μήνυμα: «Γεμίστε το ΟΑΚΑ στο ματς με τον Εργοτέλη» και στη συνέχεια τόνισε: «Ασφαλώς το παιχνίδι αυτό δεν έχει σχέση με το να ''ψηθεί'' ο πρίγκιπας. Είναι ήδη ''ψημένος'' και το έχουν καταλάβει όσοι πρέπει. Η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη. Απλώς θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο, προκειμένου να πάρει μια γεύση για την ατμόσφαιρα που φτιάχνει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, για να τρελαθεί ακόμη περισσότερο!».
Ο Τσάκας αποκάλυψε πως ο Σαουδάραβας θα έρθει στην Ελλάδα μισή ώρα περίπου πριν από το προκαθορισμένο ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μάλλον, αυτή η συνάντηση θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
