«Δεν ξέρουμε τίποτα για Ολυμπιακό»

«Δεν ξέρουμε τίποτα για Ολυμπιακό»

Θάνος Σαρρής
«Δεν ξέρουμε τίποτα για Ολυμπιακό»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Εσπανιόλ, Ραμόν Πλάνες, ξεκαθαρίζει στο gazzetta.gr ότι κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει προσεγγίσει την ομάδα του για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Ντίνου Μολντοβάν.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού στη θέση του τερματοφύλακα έχει οδηγήσει τους ανθρώπους των Πειραιωτών στο «τσεκάρισμα» παικτών για τη θέση του «άσου». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της Ρουμανίας με την αντίστοιχη της Γαλλίας, έχοντας το βλέμμα του καρφωμένο στον Ντίνου Μολντοβάν. Ο Μολντοβάν ανήκει στην Εσπανιόλ και προς το παρόν αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα του καταλανικού συλλόγου.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν στο gazzetta.gr άνθρωποι που τον γνωρίζουν, οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του και τον έχουν ξεχωρίσει. Είναι μόλις 21 ετών και πέραν των αθλητικών προσόντων του, παρουσιάζει σύμφωνα με τους Ισπανούς και αξιοσημείωτη ωριμότητα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Εσπανιόλ, Ραμόν Πλάνες, δήλωσε στο gazzetta.gr... άγνοια περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού και τόνισε ότι αποτελεί σημαντικό παίκτη για το σύλλογο: «Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ούτε μας έχει προσεγγίσει κάποιος από την ομάδα. Είναι λογικό από τη στιγμή που αγωνίζεται με την Εθνική Ελπίδων της Ρουμανίας να τραβάει την προσοχή, καθώς είναι παίκτης με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και θεωρείται σημαντικός για τον σύλλογο. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν έχουμε τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα