Top 10... πανηγυρισμών! (vids)

Top 10... πανηγυρισμών! (vids)

Top 10... πανηγυρισμών! (vids)

bet365

Sex στο γήπεδο, χτύπημα σε συμπαίκτη, χρήση κοκαΐνης, ειρωνεία σε προπονητή, ακόμα και δάγκωμα πέους περιλαμβάνει το μενού. Το gazzetta.gr παρουσιάζει το Τop-10 πανηγυρισμών.

10. Λουίς Φαμπιάνο
Του έβγαλε το καπέλο...

Από τότε που η Σεββίλη απέκλεισε σε διπλούς αγώνες την Μπαρτσελόνα στους «8» του Copa del Rey τη σεζόν 2009-10, ο Χοσέ Μαρία ντελ Νίδο δεν ήθελε να αποχωριστεί το καπέλο που του έφερνε τύχη, η οποία συνεχίστηκε και στα ημιτελικά με τη Χετάφε. Όταν ο Λουίς Φαμπιάνο άνοιξε το σκορ, φόρεσε ένα ίδιο καπέλο και πανηγύρισε το γκολ δείχνοντας τον πρόεδρο των Ανδαλουσιανών στα επίσημα του «Σάντσεθ Πιθχουάν»! Οι Σεβιγιάνοι με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο προκρίθηκαν στον τελικό, όμως πανηγύρισαν την κούπα χωρίς τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, ο οποίος απομακρύνθηκε ύστερα από ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.




9. Μάρτιν Παλέρμο
Γκολ και... πέφτουν τα τσιμέντα!

Το έκανε ο «Τιτάν» Παλέρμο το 2001 με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ σε αγώνα κόντρα στη Λεβάντε. Ο Αργεντινός πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στους Αμαρίγιος και έφυγε για να πανηγυρίσει με τους οπαδούς, όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Υπό το βάρος των οπαδών η εξέδρα κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του και να σπάσει την κνήμη και την περόνη του αριστερού ποδιού του!

8. Φραντσέσκο Τότι
Γκολ... on camera!

Τρέλανε τους τιφόζι της Ρόμα ο Φραντσέσκο Τότι σε ντέρμπι με τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» το 2006. Ο capitano των Τζαλορόσι, ύστερα από γκολ κόντρα στην αιώνια αντίπαλο, έτρεξε στο σημείο όπου βρισκόταν μία από τις κάμερες της ιταλικής τηλεόρασης, την πήρε και άρχισε να τραβά πλάνα από τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς...

7. Τζίμι Μπούλαρντ
Το «χώσιμο» του προπονητή

Για το χιούμορ των Άγγλων δεν υπάρχει καλή φήμη, όμως ο Τζίμι Μπούλαρντ προσέφερε γέλιο με τον πανηγυρισμό του τον Νοέμβριο του 2009. Ο τεχνικός της Χαλ, Φιλ Μπράουν, στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι μάζεψε τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο και τους τα «έχωσε» για την κακή τους απόδοση. Ο Άγγλος στην επανάληψη σκόραρε με πέναλτι (ισοφάρισε στο τελικό 1-1) και αφού οι συμπαίκτες του κάθισαν στο χορτάρι, τους τα... έχωσε με τη σειρά του, μιμούμενος τον προπονητή του.



6. Ρούουντ φαν Νίστελροϊ
Το πέναλτι και η εκδίκηση

Ήταν Σεπτέμβριος του 2005 όταν η Εθνική Ολλανδίας φιλοξένησε την Ανδόρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2006. Το ματς όπως αναμενόταν δεν είχε να προσφέρει κάτι, με τους Οράνιε να βρίσκονται στο χαλαρό 3-0 λίγα λεπτά πριν από το τέλος, όμως απέκτησε ξαφνικά ενδιαφέρον όταν ο Φαν Νίστελροϊ εκτέλεσε πέναλτι και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το γεγονός προκάλεσε... απίστευτη χαρά στον Άντονι Λίμα της Ανδόρας, ο οποίος εκδήλωσε έντονα το συναίσθημά του στο πρόσωπο του Ολλανδού. Ο Ρούουντ έξι λεπτά μετά πήρε την εκδίκησή του, σκοράροντας με προβολή και πανηγυρίζοντας... prive μπροστά στον Λίμα!




5. Stjarnan FC
Υπερπαραγωγή από την Ισλανδία

Δεν παίζουν τρομερή μπάλα, δεν συμμετέχουν σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όμως προσελκύουν τα βλέμματα από όλο τον κόσμο με τις... επιδόσεις τους στο γήπεδο. Οι παίκτες της Στιάρναν από την Ισλανδία έχουν γίνει πασίγνωστοι λόγω των εμπνευσμένων πανηγυρισμών τους, με το ρεπερτόριο να περιέχει αγώνες κολύμβησης, γέννα, ψάρεμα, χειροβομβίδα, ακόμα και... τουαλέτα. Απολαύστε τους στο best of...




4. Κριστιάνο Λουκαρέλι
Sex on the... pitch!

Ψηλά στις προτιμήσεις ο Κριστιάνο Λουκαρέλι, ο οποίος δεν έμεινε σε καμία περίπτωση σε τετριμμένους πανηγυρισμούς. Ο (τότε) επιθετικός της Λιβόρνο τον Ιανουάριο του 2007, πέτυχε το τρίτο γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Πιατσέντζα (0-3) και επέλεξε έναν... πρωτοποριακό τρόπο για να γιορτάσει. Έβγαλε τη φανέλα, την έστρωσε στο έδαφος και έπαιξε τον ρόλο του πορνοστάρ!


3. Κρεγκ Μπέλαμι
Χτύπημα με μπαστούνι στον... Ρίισε!

Απίστευτο σκηνικό και κατά συνέπεια πανηγυρισμός τον Φεβρουάριο του 2007. Λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου», Μπέλαμι και Ρίισε είχαν καβγά με αφορμή την άρνηση του Νορβηγού να συμμετέχει σε διαγωνισμό καραόκε, με τον Ουαλό να παίρνει μπαστούνι του γκολφ και να χτυπά τον αριστερό μπακ τραυματίζοντάς τον! Στον αγώνα με τους Μπλαουγκράνα ο Μπέλαμι ήταν ξανά πρωταγωνιστής, σκοράροντας (στο τελικό 1-2) και πανηγυρίζοντας αναπαριστώντας χτύπημα με μπαστούνι του γκολφ! Αν τον είχε πάρει αυτή στο video, μάλλον δεν θα μπορούσε να παίξει...




2. Φρανθίσκο Γκαγιάρδο
Το δάγκωμα του... πέους!

Ίσως ο πιο πολυσυζητημένος πανηγυρισμός ever, συνέβη σε αγώνα της Σεβίλλης με τη Βαγιαδολίδ τον Νοέμβριο του 2001. Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σκόραρε και οι παίκτες των Ανδαλουσιανών έπεσαν πάνω του για να το γιορτάσουν. Ένας δεν αρκέστηκε σε αυτό. Ο Φρανθίσκο Γκαγιάρδο «πιάστηκε» από την κάμερα να δαγκώνει τα γεννητικά όργανα του μεσοεπιθετικού (!!!) με αποτέλεσμα τις επόμενες μέρες η ισπανική ομοσπονδία να διατάξει έρευνα για το περιστατικό. «Δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι αξιοσημείωτο. Δεν προσέβαλα κανέναν, μερικοί από τους συμπαίκτες μου, ούτε που το παρατήρησαν. Θα ήταν κρίμα τα τιμωρηθώ για ένα τόσο ασήμαντο θέμα», ήταν τα λόγια του Γκαγιάρδο μετά από αυτόν τον... απλό, καθημερινό και σίγουρα συνηθισμένο πανηγυρισμό.




1. Ρόμπι Φάουλερ
Ο κοκάκιας...

Δεν γινόταν να λείψει από το Νο1 ο Ρόμπι Φάουλερ, με τον πανηγυρισμό που είναι ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό. Ο Άγγλος αφού βαρέθηκε να ακούει από τον Τύπο ότι κάνει χρήση κοκαΐνης, τη σεζόν 1998-99 «απάντησε» έπειτα από γκολ στο ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον. Σκόραρε με πέναλτι και έτρεξε στη γραμμή του άουτ και τη... σνίφαρε! Το πρόστιμο από τους Reds ήταν πάνω από 70.000 ευρώ, ενώ από την αγγλική ομοσπονδία τέσσερις αγωνιστικές.



 

Τελευταία Νέα