Αρέσει σε Μίλαν ο Σισέ

Αρέσει σε Μίλαν ο Σισέ

Gazzetta team
Αρέσει σε Μίλαν ο Σισέ

bet365

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τζιμπρίλ Σισέ φέρεται να αρέσει στη Μίλαν και στον τεχνικό της ιταλικής ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilsussidiario.net, ο Γάλλος σουπερστάρ της Λάτσιο και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φέρεται να αρέσει στην ομάδα του Μιλάνου, η οποία αναζητά δύο παίκτες για ενίσχυση, σε μεσαία γραμμή και επίθεση, τον προσεχή Ιανουάριο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός της Μίλαν είναι εντυπωσιασμένος με τον τριαντάχρονο στράικερ και την προσαρμοστικότητά του στο Καμπιονάτο.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σισέ είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Λάτσιο απέναντι στη Μίλαν, στο παιχνίδι που είχε λήξει ισόπαλο με 2-2.

Από εκεί και πέρα, ο Σισέ έμεινε στον πάγκο για την Εθνική Γαλλίας στον αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2012 (1-1), γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή του Κάρλος Ρέχα, μια και θα μπορεί να τον έχει διαθέσιμο και ξεκούραστο για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Ρόμα.

 

Τελευταία Νέα