Γκολ από το... πουθενά! (vid)

Γιώργος Βροντάκης
Γκολ από το... πουθενά! (vid)

bet365

Με αφορμή το τέρμα που δέχτηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας από τη Γεωργία, το gazzetta.gr υπενθυμίζει πως οι Έλληνες τερματοφύλακες «τρώνε» εύκολα παρόμοια γκολ από στημένη φάση.

Η Εθνική Ελλάδος βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Τιφλίδα έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Ταργκαμάντζε από μακρινή απόσταση και ενώ ο Γεωργιανός μάλλον πήγαινε για σέντρα. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Τζόρβας βλέπει την εστία του να παραβιάζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο πορτιέρο της Εθνικής «έφαγε» με τον ίδιο τρόπο γκολ από τη Νιγηρία στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Αξιοσημείωτο είναι πως και στις δύο περιπτώσεις η «γαλανόλευκη» βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και τελικά γύρισε το ματς με ακριβώς το ίδιο σκορ.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει δεχτεί παρόμοιο τέρμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Πάμπλο Γκαρσία στο 59' και από πολύ πλάγια θέση δοκίμασε να απειλήσει από στημένη φάση και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Έλληνα τερματοφύλακα.

Στον περσινό αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με γηπεδούχο ομάδα την Ένωση, τον Αλέξανδρο Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια των «πρασίνων» αντικατέστησε ο Ορέστης Καρνέζης. Ο νεαρός πορτιέρο δέχτηκε γκολ από τη σέντρα από τον Μίτσελ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Τα τέρματα του Νικοπολίδη

Ο Αντώνης Νικοπολίδης δεν έχει... γλιτώσει από τέτοια, γκολ αφού μέσα σε διάστημα δύο μηνών δέχτηκε δύο παρόμοια τέρματα σε διαφορετικές διοργανώσεις. Ήταν τον Ιανουάριο του 2010 όταν ο Νάτσο Σκόκο τον «εκτέλεσε» στο «Καραϊσκάκης» κάνοντας το 1-2 για την ΑΕΚ. Το άλλο τέρμα ήταν στις 17 Μαρτίου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Έλληνας πορτιέρο δέχτηκε γκολ αλά... Τζόρβα από τους «γιρονδίνους».

Στην Ιστορία έχει μείνει και το γκολ του Σεμπαστιάν Λέτο στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» σκόραρε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αφήνοντας τον Πάρντο άναυδο!

 

Τελευταία Νέα