Σε όποιον αρέσει!

Gazzetta team

bet365

Πάλι δεν βλεπόταν η Εθνική Ελλάδος. Πάλι τσούκου-τσούκου έπαιξε και όσοι κοιτούσαν το παιχνίδι σιχτίριζαν λέγοντας ότι «αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο». Πάλι το ένα, πάλι το άλλο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ΠΑΛΙ θα πάει στο EURO. Και σε όποιον αρέσει. Γιατί το τελευταίο δεν επιδέχεται καμία συζήτηση και καμία ένσταση. Είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ!

Είμαι Παναθηναϊκός, κατανοώ τα «κανένας παίκτης στην Εθνική» λόγω ΕΠΟ και της γενικότερης διοικητικής μπόχας και δυσωδίας που αναδίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ΑΥΤΗ την ομάδα τη γουστάρω και θα πανηγυρίζω σαν τρελός και τα γκολ που θα βάζει και τις προκρίσεις που θα παίρνει. Αυτή την ομάδα δεν τη ΧΑΡΙΖΩ σε κανένα λαμόγιο από αυτά που τη γυροφέρνουν, γιατί είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ!

Και κυρίως το κάνω για ορισμένα παιδιά που δίνουν και την ψυχή τους όταν φοράνε τη γαλανόλευκη (και την πράσινη ορισμένοι), όπως για παράδειγμα ο Γιώργαρος ο Καραγκούνης που τόσα έχει ακούσει. Πάνω στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή νομίζω ότι καθρεφτίζεται ολόκληρη η Εθνική της τελευταίας δεκαετίας, η οποία αποτελείται από πολλούς κλώνους του ή για να ακριβολογώ, με παιδιά που το λέει η καρδιά τους και θέλ0υν να μοιάσουν στον «Κάρα».

Επειδή μάλλον τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα, καλό είναι να ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ναι, ούτε Βραζιλία γίναμε ούτε Αργεντινή ούτε καν Ισπανία. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως υπάρχουν ομάδες με πολύ μεγαλύτερο ταλέντο από το δικό μας, ομάδες που φέρνουν περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Ψυχή σαν της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ομάδας αποκλείεται να βρει κανείς εύκολα. Θυμηθείτε τι κάναμε παλιά και τι κάνουμε τώρα και θα καταλάβετε τι έχουν πετύχει τα παλικάρια αυτά.

Στην Πορτογαλία το 2004 πολλοί μίλησαν για τύχη. Εγώ ξέρω πως σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τέτοια. Το είδατε και στο προηγούμενο ματσάκι με την Κροατία. Σύμφωνοι, εκατό καντάρια μπάλα παραπάνω ξέρουν οι Κροάτες, αλλά όταν το ματς πήγε στον τσαμπουκά αποδείχτηκαν Τιτίκες. Δόξα τω Θεώ, η Νova προσφέρει ένα σωρό παιχνίδια για να... ξεχαρμανιάσει όποιος θέλει να δει υψηλή τεχνική. Στην Ελλάδα θα έχει μόνο ΑΙΜΑ (από το πάθος), ΔΑΚΡΥΑ (χαράς) και ΙΔΡΩΤΑ (ποτάμια). Αυτά νομίζω ότι (γι’ αυτό που είμαστε) φτάνουν και περισσεύουν. Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν τα συγκεκριμένα παιδιά.

Και ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν προσπαθώ να αλλάξω γνώμη σε κανέναν - ούτε και το θέλω. Απλώς τη δική μου καταγράφω όπως το νιώθω, όπως μου βγαίνει και επειδή να ξέρετε ότι γενικώς γουστάρω τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, το περιγράφω και λίγο εντονότερα. Αυτά...


ΥΓ. Για τον Παναθηναϊκό τα είπαμε και το πρωί. Για όσους δεν... πρόλαβαν και τους ενδιαφέρει, ξαναβάζω το λινκ: http://www.gazzetta.gr/article/item/231611-tora-pou-gurizei

 

Τελευταία Νέα