«Υποστηρίζω καιρό τον Παναθηναϊκό»!

«Υποστηρίζω καιρό τον Παναθηναϊκό»!

Gazzetta team
«Υποστηρίζω καιρό τον Παναθηναϊκό»!

bet365

Ο φερόμενος ως πρίγκιπας Σουλτάν μίλησε ζωντανά σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, δηλώνοντας Παναθηναϊκός από παλιά και έτοιμος για τη συμφωνία!

Από την ώρα που βρέθηκε στην Τζέντα, ο Βλάσης Τσάκας προσπαθεί να λύσει το μυστήριο του Σουλτάν και όποιος δημοσιογράφος τον καλεί στο τηλέφωνο, του δίνει τον «πρίγκιπα» να μιλήσει ώστε να βεβαιωθεί ότι είναι αυτός. Σήμερα Τρίτη, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω βγάζοντας στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό αέρα τον Σουλτάν, ο οποίος ευγενέστατα δεν αρνήθηκε να μοιραστεί τα όνειρά του για τον Παναθηναϊκό...

Στη συνέντευξη στο ραδιόφωνο συμμετείχε και ο συνεργάτης του, Μοχάμεντ Μπάσεμ, ενώ ο Σουλτάν δήλωσε πως θέλει πολύ τον Παναθηναϊκό και είναι πανέτοιμος για όλα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον Sentra FM 103,3:

Η πρώτη ερώτηση αφορούσε το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:

«Πρώτα από όλα είναι σοβαρή η πρότασή μου για τον Παναθηναϊκό. Συζητάμε κάποιες λεπτομέρειες και με τον κ. Τσάκα και με τον κ. Βαρδινογιάννη. Έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Το τελευταίο διάστημα μαζί με τον κ. Τσάκα μελετάμε όλα τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό. Είναι εδώ μαζί μου και περιμένουμε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες».
Για το πότε θα έρθει στη χώρα μας:
«Θα έρθω σύντομα. Είναι κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα. Πολύ σύντομα θα βρίσκομαι στην Αθήνα».
Για το ρόλο που θα έχει ο Βλάσης Τσάκας αν αναλάβει την ΠΑΕ:
«Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει αναλυτικά. Σίγουρα θα είναι μέλος. Τον εμπιστεύομαι. Μέχρι να τελειώσουν οι συζητήσεις δεν μπορούμε να πούμε κάτι σίγουρα».
Για τις πιθανότητες που δίνει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία είπε:
«Από την πλευρά μου σας ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα έτοιμος για να κλείσω τη συμφωνία, όπως προείπα. Απλά περιμένω να γίνουν οι τελικές επαφές. Αυτό που θέλω όσο τίποτα είναι οι μετοχές να γίνουν δικές μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο και την ομάδα».
Το τελευταίο μήνυμα του Σουλτάν Αλ Σαούντ:
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το ματς με την Ξάνθη, αλλά και στην Εθνική ομάδα για το παιχνίδι της με τη Γεωργία».
Μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ δήλωσε στη συνέντευξή του στη Nova:


Θα ήθελε να μας πει ο πρίγκιπας πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό;

«Καλησπέρα σε εσάς και στους τηλεθεατές της NOVA και καλησπερίζω όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι άγνωστος σύλλογος για εμάς. Είναι πολύ γνωστή ομάδα με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας. Οι οπαδοί του είναι σπουδαίοι και αντιπροσωπεύουν αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Και εγώ είμαι ένας από τους πολλούς υποστηρικτές της ομάδας. Και δεν έγινα μια εβδομάδα τώρα, αλλά εδώ και καιρό υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και ήταν η ιδέα στο μυαλό μου».

Πότε εκτιμάτε ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία;

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ολοκληρωνόταν σύντομα η συμφωνία και παίρναμε τον έλεγχο της ομάδας ακόμα και τώρα. Περιμένουμε να επεξεργαστούμε και να μελετήσουμε κάποια σημεία στην επίσημη πρόταση και στη συνέχεια να συναντηθούμε με τον κ. Βαρδινογιάννη στην Αθήνα. Και περιμένουμε να αναλύσουμε όλα αυτά τα σημεία, μαζί με τον κ. Τσάκα φυσικά, ο οποίος μας έχει μεταφέρει τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Είμαι ανυπόμονος να ολοκληρωθεί η συμφωνία, όμως χρειάζεται λίγος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις».

Θα θέλατε να πείτε κάτι σε όλους όσοι έχουν αμφισβητήσει τις προθέσεις σας για την ομάδα;

«Θα ήθελα να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα αναφορικά με το ενδιαφέρον μου. Ο μόνος στόχος μου είναι μεγαλώσω τον σύλλογο, να αυξηθούν οι φίλοι της ομάδας μας και να φτάσει ο Παναθηναϊκός κάποια στιγμή στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτό θέλω μόνο και αυτό θα κάνω όταν υπογράψουμε τα συμβόλαια. Περιμένουμε να αναλύσουμε κάποια σημεία της τελικής πρότασης και ελπίζω σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ήταν χαρά μου και εμένα να έρθω στην Αθήνα και να συναντήσω τον κύριο Βαρδινογιάννη από κοντά».
Σε ερώτηση αν στο deal θα μετέχει και ο πρίγκιπας Αμπντούλ Αζίζ, απάντησε...
«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Κανένα σχόλιο».
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα