Η «οριακή» απόφαση της ΕΕΑ

Η «οριακή» απόφαση της ΕΕΑ

bet365

Το gazzetta.gr παρουσιάζει το παρασκήνιο της απόφασης της ΕΕΑ, σχετικά με την χορήγηση άδειας συμμετοχής στον Ηρακλή, μια άδεια που θα δοθεί τυπικά αύριο Τετάρτη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπερέβαλε εαυτόν για να δώσει το πιστοποιητικό στον Ηρακλή και οι παράγοντες του «γηραιού» θα πρέπει να ανάψουν λαμπάδες στα μέλη της τα οποία αναγνώρισαν πως ενδεχόμενος αποκλεισμός του «γηραιού» θα είχε ανυπολόγιστες συνέπειες για τον σύλλογο αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ, παρά για τη νομιμότητα των στοιχείων που κατατέθηκαν. Γιατί, όμως, δεν ανακοινώθηκε η απόφαση από την ΕΕΑ και όλοι περιμένουν την αυριανή ημέρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η ΕΕΑ αποδέχτηκε μονομερώς βεβαίωση που προσκόμισε το ΤΑΑ Ηρακλής για χρέος Φ.Π.Α. 46.000 Ευρώ. Αυτή η βεβαίωση προκύπτει από τα λογιστικά βιβλία του ΤΑΑ Ηρακλής και όχι της Δ.Ο.Υ!

Μάλιστα η ΕΕΑ ζήτησε την άμεση έξοφληση των 46.000 Ευρώ και οι παράγοντες του Ηρακλή παραιτήθηκαν από τα έσοδα της ΕΣΑΠ (χορηγό και τηλεοπτικά) τα οποία θα δοθούν για να εξοφληθούν τα 46.000.

Πολλά είναι τα νέα ερωτήματα που προκύπτουν και που ανησυχούν για την «επόμενη ημέρα».

Πως η Δ.Ο.Υ. θα δεχτεί την εξόφληση των 46.000 Ευρώ ως χρέος του ΤΑΑ αφού δεν διαχωρίζει το «μαυρισμένο» ΑΦΜ του Ηρακλή σε Γ.Σ. και ΤΑΑ; Πως θα πάρει στο μέλλον φορολογική ενημερότητα το ΤΑΑ Ηρακλής; Τι θα γίνει εάν κάποιο ΤΑΑ σπάσει τη «συμφωνία κυρίων» και καταγγείλει τον Ηρακλή και την ΕΕΑ;

Ολοι παραδέχονται πως η υπόθεση είναι «διάτρητη» από πολλές πλευρές αλλά μετά την συμπαράσταση όλων των ΤΑΑ, της ΕΣΑΠ και κυρίως από τις πολιτικές παρεμβάσεις που υπήρχαν τα μέλη της ΕΕΑ έκαναν τα «στραβά μάτια», και έδειξαν τις θετικές τους προθέσεις απέναντι στον Ηρακλή, στην προσφορά του και κυρίως απέναντι σε όλο το άθλημα του βόλεϊ που περνάει τις χειρότερες και πιο κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα