Επιστρέφει ο Μπούρμπος

Επιστρέφει ο Μπούρμπος

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφει ο Μπούρμπος

bet365

Ο Χρήστος Μπούρμπος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΟΦΗ από την ερχόμενη Δευτέρα, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας. «Η επιστροφή θα γίνει σταδιακά», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αντίστροφα μετράει ο Χρήστος Μπούρμπος για την επανένταξή του στο κανονικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, καθώς αυτό αναμένεται να γίνει από την προσεχή Δευτέρα. Ο αμυντικός των κρητικών είχε δεχτεί ένα δυνατό μαρκάρισμα σε αγώνα των πλέι οφ της Football League τον περασμένο Ιούλιο.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στην κνήμη και ακολούθησε θεραπευτική αγωγή, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης. Έτσι, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και η επιστροφή του στη δράση θα γίνει σταδιακά, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ηρακλείου.

«Υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Χθες ακολούθησα ασκήσεις ενδυνάμωσης χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Παρόμοιο πρόγραμμα θα ακολουθήσω έως το τέλος της εβδομάδας. Την προσεχή Δευτέρα θα είναι πάλι στο αθλητικό κέντρο και θα επιστρέψω στις προπονήσεις της ομάδας μου. Η επιστροφή στο προπονητικό πρόγραμμα θα γίνει σταδιακά», ήταν τα λόγια του Μπούρμπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα