«Έχουμε επενδυτή για τον Παναθηναϊκό»!

«Έχουμε επενδυτή για τον Παναθηναϊκό»!

Νίκος Αθανασίου
«Έχουμε επενδυτή για τον Παναθηναϊκό»!

bet365

Ο πρόεδρος της Axiom Capital, Τόνι Ντρούρι, μιλά αποκλειστικά στο gazzetta.gr ξεκαθαρίζοντας ότι «υπάρχει επενδυτής για τον Παναθηναϊκό, αναμένεται ραντεβού»! Επιβεβαίωση για Αμερικανό ενδιαφερόμενο.

Το αμερικανικό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό παίρνει πλέον και επίσημα σάρκα και οστά. Καλύτερη επιβεβαίωση για το συγκεκριμένο θέμα από τις δηλώσεις του προέδρου της Axiom Capital, Tόνι Ντρούρι, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τα γραφεία της εταιρίας στο Λονδίνο και ο Ντρούρι δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για την υπόθεση και να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει υποψήφιος Αμερικανός επενδυτής για το «τριφύλλι».

«Είναι αλήθεια πως έχουμε επενδυτή που θέλει να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και είναι πιθανό να υπάρξει και ραντεβού τις επόμενες ημέρες».

Όσον αφορά την ταυτότητα του επενδυτή, ο Ντρούρι δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι σημαντικό παρά μόνο την εθνικότητά του. «Σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να σας πω ποιος είναι ο επενδυτής. Το μοναδικό που πρέπει να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή είναι ότι μιλάμε για κεφάλαια από την Αμερική. Θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα γενικότερα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο».

Έρχεται ο Σινκλαίρ

Από κει και πέρα, όπως έγινε γνωστό από την εταιρία, ο άνθρωπος που θα έρθει στην Ελλάδα για τις επαφές είναι ο «Founder and Head of Corporate Finance», Ντέιβιντ Σινκλαίρ. Το πιο πιθανό είναι να γίνει η συνάντηση την Τετάρτη ανάμεσα στον Άγγλο και το δικηγορικό γραφείο που έχει τις μετοχές Βαρδινογιάννη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα