Η «L' Equipe» για Σάντος

Η «L' Equipe» για Σάντος

Gazzetta team
Η «L' Equipe» για Σάντος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τα κατορθώματα του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική ομάδα στα προκριματικά του EURO 2012 ανάγκασαν τη γαλλική εφημερίδα L' Equipe να κάνει αφιέρωμα στον Πορτογάλο τεχνικό και στην Ελλάδα.

Η γαλλική εφημερίδα αρχικά αναφέρει: «Αυτή η παρουσία ανήκει στους παίκτες και στον νέο προπονητή Φερνάντο Σάντος», ενώ στη συνέχεια το αφιέρωμα κάνει λόγο για την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας με την αντικατάσταση του Ότο Ρεχάγκελ από τον Φερνάντο Σάντος, καθώς και στους παίκτες.

«Έφυγαν οι βετεράνοι Αμανατίδης, Κυργιάκος και Μπασινάς, για ν' ανοίξει ο δρόμος για τα “χρυσά” παιδιά που παρουσιάζει η Ελλάδα, τον Νίνη (21 ετών), τον Φετφατζίδη (20 ετών) και τον Παπαδόπουλο (19 ετών). Μια επιλογή που απέδωσε ένα χρόνο μετά».

Μάλιστα, στο αφιέρωμα φιλοξενούνται και οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος όταν ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Ελλάδος: «Ο Ρεχάγκελ είχε τον δικό του τρόπο δουλειάς. Η φιλοσοφία μου είναι διαφορετική από τον προκάτοχό μου».

Τέλος γίνεται αναφορά και στους Φάνη Γκέκα και Άγγελο Χαριστέα. Συγκεκριμένα ότι ο Σάντος ήθελε να ανανεώσει την Εθνική, ωστόσο προχώρησε στην κλήση των δύο παραπάνω επιθετικών.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα