«Καυτό» ΔΣ ΕΣΑΚΕ!

«Καυτό» ΔΣ ΕΣΑΚΕ!

Gazzetta team
«Καυτό» ΔΣ ΕΣΑΚΕ!
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ το απόγευμα της Τρίτης, στο οποίο θα συζητηθούν πολλά φλέγοντα ζητήματα όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η διεξαγωγή των playoffs και ο κανονισμός.

Στις 16:00 έχουν δώσει ραντεβού στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ οι 13 ομάδες της Α1 για να συζητήσουν υπό την προεδρεία του Βασίλη Οικονομίδη στο πιο σημαντικό ίσως ΔΣ της σεζόν.

Στο ΔΣ θα συζητηθούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος που θα αρχίσει το Σάββατο, αλλά δεν έχει αποκτήσει ακόμα τηλεοπτική στέγη. Η κοινή πρόταση από ΕΡΤ-NOVA φαίνεται ως επικρατέστερη, αλλά ακόμα παραμένουν στο τραπέζι και άλλες προσφορές από κοινοπραξίες. Επίσης, θα συζητηθεί το καλεντάρι και η προοπτική να μην διεξαχθεί η πρώτη φάση των playoffs ή να γίνει… κουτσουρεμένη.

Τέλος, ένταση αναμένεται να επικρατήσει και με το ζήτημα του κανονισμού πρωταθλήματος, μιας και στην προηγούμενη συνάντηση σημειώθηκαν αρκετές διαφωνίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα