Πάμε Ρόδο και σε όλη την Ελλάδα!

Gazzetta team
Πάμε Ρόδο και σε όλη την Ελλάδα!

bet365

Η αρχή έγινε. Το gazzetta on air βγαίνει σύντομα και σε ραδιοφωνική συχνότητα της Ρόδου και σταδιακά, θέλουμε να πιστεύουμε, θα ακούγεται και σε άλλα μέρη της Ελλάδας! Πώς; Διαβάστε...

Το ραδιοφωνικό μαγκαζίνο του gazzetta, που ακούγεται κάθε μεσημέρι μέσω του φιλόξενου web-σταθμού του betradio, έκανε θραύση με το καλημέρα.

Η... καθημερινή παρέλαση των διακεκριμένων αρθρογράφων, η σωρεία αποκαλύψεων και οι ζωντανές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών μαζί με την αμεσότητα ειδήσεων, τη φρεσκάδα των παρουσιαστών και κυρίως την υπογραφή του gazzetta άνοιξαν μια νέα σελίδα στον ραδιοφωνικό αέρα.

Μέχρι τώρα, λοιπόν, η εκπομπή ακουγόταν μόνο μέσω webradio, είτε από το gazzetta.gr, είτε από το betradio.

Τις επόμενες ημέρες περνάμε στη δεύτερη φάση! Ξεκινώντας από την όμορφη Ρόδο και το «Ράδιο Ήχος 100,5» που κάθε μέρα θα αναμεταδίδει ζωντανά (1-3 μ.μ.) τη δίωρη εκπομπή του Gazzetta On Air, καθώς και την Κυριακή μετά από κάθε αγωνιστική (11 μ.μ. - 01.00 π.μ.)

Ο σταθμός εκτός από τη Ρόδο εκπέμπει και στη Χάλκη και στη Σύμη και είναι δική μας χαρά να μπορέσουμε να φτάσουμε σε κάθε ξεχασμένη άκρη της χώρας και όχι μόνο...

Αυτή άλλωστε, είναι μόνο η αρχή καθώς ήδη το [email protected] έχει... κατακλυστεί από αιτήματα πολλών σταθμών της χώρας και της ομογένειας που θέλουν να εντάξουν την ραδιοφωνική μας εκπομπή στο πρόγραμμά τους και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Η... επέκταση προς κάθε γωνιά της Ελλάδας μόλις ξεκίνησε, ώστε να μας ακούτε ακόμα και... αν δεν έχετε διαθέσιμο internet!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα