«Για Ηρακλή καμία ανακοίνωση;»

Φώτης Καρακούσης
«Για Ηρακλή καμία ανακοίνωση;»

bet365

Ο Κώστας Προύσαλης που είναι ο μοναδικός από τους διεθνείς που δεν υπέγραψε την ανακοίνωση, μιλώντας στο gazzetta.gr την πικρία του που τόσο η συγκεκριμένη, όσο και αυτή του ΠΑΣΑΠ δεν αναφέρθηκαν στο πρόβλημα του Ηρακλή.

Η αλήθεια είναι πως μόλις έγινε γνωστή η ανακοίνωση των διεθνών υπέρ του Νίκου Ρουμελιώτη, το όνομα του Κώστα Προύσαλη από τους παίκτες που υπέγραψαν ήταν και το μοναδικό, αλλά τέτοιο που να προκαλέσει σχετικό θόρυβο. Το gazzetta.gr μίλησε με τον διεθνή πασαδόρο, ο οποίος από την πλευρά του επισήμανε πως αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι ο Ηρακλής και η σωτηρία του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στον ΠΑΣΑΠ που έβγαλε ανακοίνωση για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής και όχι για τον «γηραιό» και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα τόνισε πως και οι συμπαίκτες του στην Εθνική θα μπορούσαν να είχαν αναφερθεί και στο θέμα του Ηρακλή.

Αναλυτικά ο Κώστας Προύσαλης μας τόνισε: «Δεν πολυασχολήθηκα με την ανακοίνωση γιατί για εμένα υπάρχει πολύ πιο σημαντικό θέμα που είναι η επιβίωση της ομάδας μου. Από τη στιγμή που βγάλανε μια ανακοίνωση χωρίς να αναφέρονται και να στηρίζουν τους αθλητές του Ηρακλή, δεν μπορούσα να υπογράψω κανένα τέτοιο χαρτί. Δεν λέω ότι είναι λάθος, αλλά για εμένα προέχει το θέμα του Ηρακλή.
Αν την Τετάρτη δεν πάρουμε άδεια δεν θα έχω δουλειά, δεν μπορώ να ασχοληθώ με την Εθνική».

Για τον ΠΑΣΑΠ: «Δηλαδή για τον ΠΑΣΑΠ υπάρχει ο Ρουμελιώτης και όχι οι 8 με 9 Έλληνες παίκτες του Ηρακλή; Τόσες μέρες τούς λέω να βγάλουν μια ανακοίνωση και για το θέμα αυτό, αλλά τίποτα».

 

Τελευταία Νέα