Η οικογένεια Ζαγοράκη!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Η οικογένεια Ζαγοράκη!

bet365

Βρε, βρε, βρε, καλώς με βρήκατε! Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό χειμώνα να έχουμε! Ε, ναι πια νομίζω πως πρέπει να το παραδεχτούμε, να κατεβάσουμε τα καρεκλάκια στην αποθήκη, να μαζέψουμε τα μαγιό και να βρούμε πού έχουμε κρύψει τα μακρυμάνικα για να μην αρρωστήσουμε. Ακούς Λαζαράκο??

Να ντύνεσαι καλά να μην κρυώσεις! Πώς είστε σήμερα; Αν είστε στο δρόμο, μάλλον όχι και πολύ καλά. Εκτός αν είστε σαλιγκάρι, οπότε η καλύτερή σας!!! Όχι και πολύ πετυχημένο, πάμε παρακάτω!

Η Λόλα ξύπνησε το πρωί από το κλίμα τροπικό μου κλίμα και νόμιζε ότι είχε μεταφερθεί στις Ινδίες. Βασικά και μέχρι το Παγκράτι να είχε πάει με τόση κίνηση που έχει, την ίδια ώρα θα έκανε περίπου! Τι βροντές, τι αστραπές, τι δέκα με δώδεκα μποφόρ... Φοβήθηκα, φιλενάδα, μήπως ο Λαζαράκος που ‘χει γίνει και πρωινός τύπος δεν ντυθεί καλά και γίνει μπλε απ’ το κρύο!!!! Χαχαχαχα, μα πώς τα λέω έτσι! Άντε, να δούμε τι έχουμε και για σήμερα.

Η οικογένεια Ζαγόρ!

Ας ξεκινήσουμε από την Παρασκευή. Ήλιο είχε ακόμα, σε κάνει να νομίζεις πως ήταν κάνα τρίμηνο πριν. Τόσα έγιναν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω; Επειδή δεν ξέρω, ούτε θα αρχίσω ούτε θα τελειώσω! Εντάξει, σταματάω δεν το έχω καθόλου σήμερα, φαίνεται πως η έλλειψη του Λαζαράκου βλάπτει σοβαρά το χιούμορ μου. Είδες,φιλενάδα, τον αγώνα της Εθνικής το βράδυ; Πολύ ωραία τα πήγαμε, το παρακολούθησα με την καλή μου φίλη την Τίνα και πολύ της άρεσε ο Γιωργάκης ο Σαμαράς!!! Αυτό το ίδιο, μαύρο, λαδωμένο μάλλι του, όπως έλεγε, την κέρδισε!!! Σε αντίθεση με τον Φάνη, που τον χαρακτήρισε λίγο κακογερασμένο!!! Γούστα είναι αυτά, φιλενάδα, τι να πεις???

Εκείνο που έκανε στη Λόλα εντύπωση είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας πήγε στο γήπεδο για να βραβεύσει τον Γιώργο Καραγκούνη και είχε όλη την οικογένεια μαζί του. Είναι απ’ τις ελάχιστες, αν όχι η πρώτη φορά, που ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ «εκθέτει» τα παιδιά του στη δημοσιότητα και ειδικά τον μικρό Γιάννη, που είχαμε να τον δούμε από τη βάφτισή του!!! Ωραιότατα πάντως τα παιδάκια του, να του ζήσουν!!

Η επένδυση Ριέρα!

Η Ελλάδα μοιάζει με τον Λαζαράκο. Εκπληκτική παρομοίωση!!! Πώς, βρε Λόλα μου, έρχεσαι και κάνεις αυτόν τον παραλληλισμό; Εύκολη είναι η απάντηση κι αφού με προκαλέσατε θα σας τη δώσω: Αμφότερους αν τους γνωρίσεις, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις, θα τους αγαπάς για μια ζωή! Δείτε για παράδειγμα, τον Άλμπερτ Ριέρα. Ολόκληρος χαμός έγινε στα τέλη Αυγούστου, που έφυγε από τον Ολυμπιακό για να πάει στη Γαλατασαράι. Και να πεις πως πήγε και μακριά;

Δύο τσιγάρα δρόμο είναι η Κωνσταντινούπολη από την Αθήνα, αλλά δεν έχει τις χάρες της. Κυρίως, δε, δεν έχει την παραλιακή της. Αυτή την εποχή, βέβαια, δρόμος και θάλασσα γίνονται ένα, όμως ο Άλμπερτ Ριέρα σκέφτεται σε βάθος χρόνου. Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα Γάτα, ο Ισπανός μέσος αποφάσισε να επενδύσει σε ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά που βρίσκονται επί της παραλιακής. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γίνει συνεταίρος του Βλάση Σταθοκωστόπουλου σε club στη Βούλα. Έτσι, αν κάποια στιγμή επιστρέψει στην Ελλάδα, θα έχει έτοιμη τη δικαιολογία για τα ξενύχτια του!!!

Ωραία ήταν σήμερα, για ζέσταμα... Έχουμε ολόκληρη εβδομάδα μπροστά μας να τα λέμε και να συζητάμε, φιλενάδα μου, την επικαιρότητα. Και είναι και κρίσιμη εβδομάδα, να ξέρεις!!! Σήμερα η μέρα εκτός από βροχερή είναι και παγκόσμια υπέρ της ψυχικής υγείας!!! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει τούτο το γεγονός, έτσι?? Κινδυνεύει η Λόλα από τον Λαζαράκο. Αν και, μεταξύ μας, κάθε μέρα κινδυνεύει, γιατί μπορεί να εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένεις. Σ’ ένα ξεχασμένο mail ας πούμε... Anyway, μέρα που είναι, τις ομπρέλες σας να έχετε ανοικτές εκτός κι αν είστε σαν την Λόλα. Ο βρεγμένος δεν φοβάται τη βροχή και η Λόλα έχει γίνει τόσο μούσκεμα που τι να της πει μια καταιγιδούλα?? Παραλληλισμός κι αυτός, αλλά πιο πετυχημένος!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα