«Πίσω εκεί που με αγάπησαν»

«Πίσω εκεί που με αγάπησαν»

Gazzetta team
«Πίσω εκεί που με αγάπησαν»

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ στην αναμέτρηση για τα προκριματικά του EURO 2012 κόντρα στην Αλβανία είπε στους τέσσερις Έλληνες διαιτητές πως θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό που αγάπησε και τον αγάπησαν.

Ο Γάλλος φορ, σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, πριν από την έναρξη του ματς στο Παρίσι είχε συνομιλία με τους ρέφερι Μιχάλη Κουκουλάκη, Δημήτρη Σαραϊδάρη, Λεωνίδα Βασιλειάδη και Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, στους οποίους αποκάλυψε την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Άλλωστε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σισέ δηλώνει κάτι τέτοιο, αφού το είχε κάνει και δημόσια μέσω της συνέντευξής του στο περιοδικό France Football. Ο πρώην στράικερ των Πρασίνων αποκάλυψε τις προθέσεις του για το μέλλον: «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Το πόσο σύντομα δεν μπορώ να το γνωρίζω. Σίγουρα όμως θα επιστρέψω στην ομάδα που αγάπησα και με αγάπησαν», ήταν τα λόγια του στους Έλληνες διαιτητές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα