Μέχρι και Τέβεζ γράφτηκε!
Το θέμα με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ που φέρεται να θέλει να κάνει δικές του τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Πάντως, αυτό που λέγεται και έχει πει και ο εκπρόσωπος Βλάσης Τσάκας, είναι ότι μόλις ολοκληρωθεί το deal ο πρίγκιπας θα φέρει μία μεγάλη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.
Μέχρι και για επιστροφή του Σισέ είχε πει ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, ενώ είχε ακουστεί και το όνομα του Μιλίτο, ωστόσο τώρα και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News» ο Κάρλος Τέβεζ μπορεί να είναι η μεταγραφική «βόμβα»!
Ο Αργεντινος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτυ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, ο Σουλτάν έχει καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας οπότε μπορεί να προχωρήσει ο δανεισμός του Τέβεζ για έξι μήνες (καλύπτοντας μόνο το συμβόλαιο του παίκτη) τον Γενάρη με σκοπό να πείσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τις προθέσεις του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
