Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ
Ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του έδινε ψυχολογική ώθηση εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και θα τον έβαζε παράλληλα στη θέση οδηγού στην «κούρσα» της πρόκρισης έψαχνε ο ΠΑΟΚ, αλλά και αυτή τη φορά η αποστολή δεν στέφθηκε με επιτυχία.
Το έργο του Δικεφάλου του Βορρά ήταν δύσκολο κόντρα στους Ούγγρους που πήραν από την έναρξη του αγώνα τον έλεγχο για να εξασφαλίσουν τη νίκη και το +4 στον πρώτο αγώνα. Κυνηγούσε στο σκορ η ελληνική ομάδα καθόλη τη διάρκεια κι ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έφτασε σε απόσταση αναπνοής, εντούτοις δεν μπόρεσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, λιγοστεύοντας τις ελπίδες για το εισιτήριο της επόμενης φάσης.
Αυτή ήταν η 4η διαδοχική ήττα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ρεβάνς με την Ταταμπάνια έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου στην Ουγγαρία.
«Θα μπορούσα να είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παικτών μου, που αν την είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είχαμε άλλα αποτελέσματα. Ωστόσο όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Σήμερα κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά κάποια λάθη μας στέρησαν τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, γιατί η Ταταμπάνια είναι μία έμπειρη ομάδα, προέρχεται από μία μεγάλη σχολή και τα εκμεταλλεύτηκε», δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων.
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 6-8, 10-13 (ημ) 17-18, 21-22, 23-27
ΠΑΟΚ : Κνέζεβιτς, Τσακίρης 7, Αγγελόφσκι 4, Μισυρλής 3, Αποστολίδης Β, Παλάσκας 1, Πίτσιος 1, Σεβαστίδης 1, Σεϊρεκίδης, Γουργούμης, Σαουλίδης, , Κοκκώνης 4, , Αποστολίδης Π 2, Πετρίδης, Τάτσης, Κεσίδης.
ΤΑΤΑΜΠΑΝΙΑ : Μπάρτουζ, Χαρσάνι 10, Κάνιο 3, Ρεντέι 4, Ντένες 2, Πορντάν 2, Ίβανσιτς 2, Ίβο 2, Λέλε 1,Σάμπο Γκ. 1, Παστόρ, Σάμπο Τ., Κουν, Σζέντε, Κότσις, Τάκατς.
Διαιτητές Καβέτσνικοβ/Πλοτνίκοβ (Ρωσία)
Δίλεπτες 4/5. Πέναλτυ 3/3, 7/7
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
