Άδεια τα Σπάτα

Άδεια τα Σπάτα

Gazzetta team
Άδεια τα Σπάτα

bet365

Με αρκετές απουσίες ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Σαββάτου στην Ένωση. Ο Νίκος Κωστένογλου για άλλη μία ημέρα είδε τη μισή ομάδα να παραμένει στα πιτς ελέω προβλημάτων.

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα οι Παντελής Καφές, Νίκος Καράμπελας, Λεονάρντο, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Στιβ Μπέλεκ και Πολ Κατσέτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Επίσης, ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε στο γυμναστήριο, ενώ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν έκανε θεραπεία. Εκτός ήταν και οι Χοσέ Κάρλος και ο Χουάν Κάλα, οι οποίοι είχαν άδεια. Έτσι, αν υπολογίσει κανείς και τους διεθνείς, αλλά και τον Κωνσταντόπουλο, καταλαβαίνει κανείς ότι τα Σπάτα τις ημέρες αυτές παραμένουν άδεια.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, αφού για αύριο Κυριακή έχει προγραμματιστεί ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα